Hlavní obsah

Vědci již umí vypočítat, jak vypadá dokonalá ženská noha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Každá žena touží po dokonalé postavě, která se ale neobejde bez správně tvarovaných nohou. Podle odborníků se pohled na ženské nohy liší dle toho, zda se na ně dívají oči muže či ženy. Pro snazší rozeznání dokonalosti nohou vědci vytvořili speciální vzorec. Vyjma jiných proměnných je nejdůležitější poměř stehen k lýtkům.

Foto: Profimedia.cz

Pohled na ženské nohy se liší dle toho, zda se na ně dívají oči muže či ženy.

Článek

Ten by měl dát číslo 1,63, což je ideální index mužů. Pánové přitom mají rádi nohy s tímto poměrem jako má například Jenifer Anistonová, zatímco ženy touží po vyzáblých nohách stylu Victorie Beckhamové s poměrem 1,2 až 1.

Vzorec pro dokonalé ženské nohy vytvořili odborníci pro firmu Braun a vypadá takto: (T/C) x (F+S) = I. Přičemž T je obvod stehen, C obvod lýtek, F jež textura kůže (vyjádřená číselně) a S je lesk nohy (vyjádřený číselně). Dokonalá noha pak dá index I = 14.67 při T/C = 1,63 a F+S = 9.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová se v reklamě objevila i se svým manželem Davidem.

Reklama

Související témata:

Související články

Mýtus zvaný dokonalá matka

Žena, která se s lehkostí dokáže postarat o děti, napsat s nimi úkoly, uvařit a ještě se plně věnovat partnerovi, by mohla být s klidem označována za dokonalou...

Výběr článků

Načítám