Hlavní obsah

Ženy s chodidly jako Sophia Lorenová jsou pro muže nejatraktivnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy s chodidly o velikosti číslo pět (38), které vlastní například Sophia Lorenová, jsou pro muže nejatraktivnější. Vyplývá to z výzkumu, o němž informoval server Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Rudě nalakované nehty jsou cestou k úspěchu u mužů.

Článek

Studie odhalila, že velikost nohy, kterou vlastní kromě Lorenové například Victoria Beckhamová či Kim Kardashianová, je pro muže nejlákavější. Aby však efekt z vašich nohou byl dokonalý, samotná velikost nestačí, tvrdí vědci. Měla byste si také nazout boty s minimálně 7,5centimetrovými podpatky, z nichž budou odvážně vykukovat rudě namalované nehty.

Foto: Profimedia.cz

Sophia Lorenová má prý ideální chodidla.

Výzkum společnosti Compeed mez Brity odhalil, že téměř polovina mužů se dívá ženě na chodidla už na prvním rande a třetina z nich odhaduje charakter ženy i podle udržovaných nohou. Průzkum mezi 2000 dospělými zase odhalil, že čtyři z deseti žen ukrývají svá zanedbaná chodidla i v horkém létě raději v botách. Každá pátá žena už vyslechla komentář o neatraktivních nohou.

Hlavními starostmi žen, spojenými s nohami, jsou popraskané paty a suchá kůže. Stěžuje si na ně 38 procent z nich, dále je trápí otlučený lak na nehtech (29 procent), a nakonec puchýře a kuří oka (uvedlo 14 procent dotázaných žen).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám