Hlavní obsah

Sexuální trapasy čtenářů a čtenářek Novinek.cz

Novinky, das

Každému se jednou za čas podaří nějaký trapas, na který pak s úsměvem vzpomíná. Sexuální trapasy bývají mnohdy úsměvné, ale mohou i pořádně zabolet. Zeptali jsme se našich čtenářů na jejich zážitky a o několik z nich se s vámi podělíme.

Foto: Profimedia.cz

Každému se občas přihodí, že věci nedopadnou tak, jak mají a člověk se pořádně zapotí studem, a nebo naopak zasměje jako nikdy v životě.

Článek

Nejčastěji naše čtenáře někdo nemile překvapil doma, jindy při milování v autě. Ovšem našly se i skutečné skvosty.

Zážitky s policisty

Ladislav - Milujeme se na lavičce v parku, stíněni keři. Přijde policista a volá: Co tam děláte?. Odpovím po pravdě - souložíme. Tato činnost není na veřejně přístupných místech povolena, a to ani v noci, a tak policista požadoval stovku pokutu. Povídám : "Máňo, půjč mi stovku, ať je pokoj." Na to policista: "Jste tam dva, tak dvě stě!"

L + J -  Po krásném milování v autě jsme se s přítelkyní začali oblékat. Bohužel jsme nemohli najít její kalhotky, a tak jsem po deseti minutách rozsvítil světlo na mobilu, aby nám šlo hledání snáz. Během pár sekund nám někdo začal ťukat na okénko, když jsem uviděl přes zamlžené okénko odznak příslušníka policie. Rychle jsem přes přítelkyni hodil plášť a otevřel okénko. Policista se na mě podíval, poté na přítelkyni, vzápětí zrudl a optal se, co tam s tou baterkou vyvádíme... Odpověděl jsem okamžitě "...hledáme.... hledáme.. ehm můj mobil...někam mi zapadl..." Naštěstí nás nechtěl legitimovat, ani nechtěl, abychom vystoupili....Kalhotky jsme nakonec našli v mých oblečených riflích.

Velmi bolestivé zážitky

Klára (20) - Jednou v létě pozdě večer jsme šli s přítelem kolem rybníka a na chvíli si sedli na lavičku. V tom jsem dostala chuť na sex a navrhla to přítelovi. Nebyl nijak proti, a tak jsme se v tom naprostém tichu začali milovat. Přítel ležel na lavičce a já na něm a v tom nejlepším se lavička rozpadla. Kromě obrovské rány ale i přítel začal hrozně řvát. Zabodl se mu kus dřeva do hýždě, a jelikož to nebylo nic malého, musela jsem zavolat záchranku. Nechtějte vědět, jak jsme to pak vysvětlovali tomu sanitáři!

Mattes - Pár silnějších přírazů, pak neuvěřitelná bolest a následky? Prasklá žilka, hrozba operace a 14 dní měl tu svou "chloubu" modrou a napuchlou jak Šmoula :)

Wyky - S přítelkyní jsme byli pozváni na taneční zábavu. Časně k ránu jsme se ve značně podroušeném stavu rozhodli někde venku pomilovat. Když jsme byli v nejlepším, kde se vzal tu se vzal pekař. Se slovy "nenechte se rušit" nás překročil a odjel. Asi po 10 minutách jsme byli zase vyrušeni - přijela nějaká další dodávka. Lekli jsme se a začali se rychle oblékat. Jenže v tom zmatku a možná i díky alkoholu jsem ztratil rovnováhu a spadl asi z metrové zásobovací rampy dolů. Při pádu jsem si naštípl zápěstí, rozsekl obočí a zlomil holenní kost. Rád bych se ještě jednou setkal s řidičem dodávky, který mi poskytl první pomoc a zavolal mi sanitku. Nestihl jsem mu poděkovat.

Úsměvné zážitky

Marek (21) - Pozval jsem svou o 12 let starší kolegyni k nám domů a pro jistotu zamkl a nechal klíč ve dveřích. Po milování a pár skleničkách vína jsme nazí tvrdě usnuli. O to šílenější bylo probuzení. Během našeho spánku, totiž přišla máma domů. Nemohla se dostat domů, zvonek jsme měli rozbitý a tak mi zkoušela volat aspoň na mobil. Po dvou hodinách strachu, zda se mi něco nestalo, se tedy rozhodla pro razantní řešení - zavolat hasiče pro vylomení zámku. Když jsme se konečně probudili, stáli nad námi dva hasiči, policistka, děda, bratr a jeho kamarád.

Jirka - Pracoval jsem jako číšník v jednom velkém hotelu a po práci jsme se chodili s kolegou bavit do taneční kavárny. Jednou jsme tam "potkali" dvě hezké holky ze Slovenska a po příjemně stráveném večeru se nám je podařilo přemluvit k návštěvě našeho zaměstnaneckého pokoje. Zábava pokračovala a docházelo k intimnostem, až jsme se rozhodli ten večer završit společným milováním ve čtyřech. Po odložení svršků a vzájemném mazlení náhle jedna z dívek poklekla a začala se nahlas modlit a prosila Boha za odpuštění hříchu, který měla udělat. Dostal jsem neuvěřitelný záchvat smíchu a smál se ještě potom, co dívky v šoku opustily náš pokoj. Samozřejmě už na žádnou čtyřku nedošlo.

Jirka - Šli jsme s přítelkyní a její kamarádkou u nás na diskotéku s tím, že poté přespíme u mě v pokoji, kde byly tři postele. Kamarádku mé přítelkyně jsme ubytovali v mé osamocené posteli a s přítelkyní jsme spali na zbylých dvou, jelikož stály vedle sebe. Když jsem šel v noci v podnapilém stavu na WC, na sobě samozřejmě nemaje nic, vrátil jsem se, místo do postele k přítelkyni do mé původně osamocené postele. Osobu, která na ní ležela, jsem objal v domnění, že je to má přítelkyně a usnul. Byl to skutečně šok, když nás má přítelkyně ráno budila. Naštěstí kamarádka měla natolik tvrdé spaní, že to byl pro ni stejný šok jako pro mě. Díky čemuž přítelkyně již neměla další podezření.

Marie (48) - Nejsme už sice nejmladší, ale pořád nás baví užívat si intimních chvilek.

Před nedávnem se nám stala taková úsměvná historka. Můj miláček mi ukazoval a předváděl funkčnost navigace, kterou si zapůjčil z práce. Krátce poté jsme se začali oddávat krásnému mazlení a sexuálním radovánkám, když v tom se najednou z rohu místnosti ozvalo: "po 100 metrech odbočte doprava ...". Začali jsme se tolik smát, že rázem bylo po všem. Ale alespoň nás to dobře pobavilo.

Libor - V době kdy jsme spolu s manželkou jen chodili, jsme jednou v neděli u jejich rodičů po milování skončili u nich ve vaně. Po chvíli se ozval klíč ve dveřích a do bytu vstoupili rodiče manželky včetně dědečka a nezletilé sestry. Zanechávajíce za sebou potoky vody jsem zmizel na sousedící WC, budoucí manželka simulovala hygienu v koupelně. Mokrý a nahý jsem stál na WC a přemýšlel jak se dostat k nějakému oblečení na druhém konci bytu. Modlil jsem se, aby někdo z příchozích nechtěl navštívit onu místnost, každá minuta byla věčnost. Po dlouhých minutách mi manželka donesla tajně oblečení a bez utírání jsem do něho skočil. Mokrý a červený až za ušima jsem opustil WC a nezbývalo nic jiného, než se seznámit s budoucím tchánem a tchyní. Ten den jsem na ně jistě zanechal hluboký dojem, nepamatuji se, že bych dříve nebo později tak koktal.

Děda - Dnes už by asi jakýkoli sex byl trapas, ale když jsem začínal, tak jsem si s dívenkou zašel do přírody a po setmění jsem se konečně odhodlal. Seděli jsme na travičce v lese, našel jsem si malý kopeček pod zadeček a začal. Bohužel, mravencům v tom kopečku se to vůbec nelíbilo, posléze ani nám.

Zážitky z auta

Miroslav - Kamarád s přítelkyní rád vyrážel do přírody za sexem. Jednou si vybral pro toto potěšení jeden železniční tunýlek. Moc se mu líbil, protože to bylo tak těsné, jen několik centimetrů na každé straně zrcátek, takže si tam připadali jako neviditelní. Mělo to však jeden háček. Kamarád v tom spěchu zapomněl vypnout světla a vybil baterii. Tím, že to bylo tak těsné, nemohl vystoupit, ani vylézt otevřeným okénkem, takže mu nezbylo nic jiného, než vykopnout zadní sklo, dojít do vesnice pro pomoc a nechat se odtáhnout. Tomu dobrodinci ani nemusel vysvětlovat, co se dělo. Ten se smál celou cestu do vesnice, kam ho odtáhl. Vyplývá z toho jedno poučení - Pozor na tunýlky!

Jirka (46) -  Po absolvování základní vojenské služby jsem si zakoupil můj první zahraniční vůz VAZ 2101, protože se o něm říkalo, že je v něm milování přímo boží, neboť vedle skvělého pérování nabízel po sklopení sedaček i velice slušný manévrovací prostor, kterého jsem se svojí přítelkyní bohatě využíval. S přítelkyní jsme s ním rádi jezdili do přírody. Jednou jsme s přítelkyní vesele řádili, když najednou povídá: "Ježiši čumí sem na nás pes!!!". A protože jsem neviděl, na kterou stranu se dívá, tak jsem se podíval na druhou stranu a povídám: "Jo a hajný taky!!"

Vedle auta stál hajný a smích od ucha k uchu. Přítelkyně začala hysterčit a nadávat mu do šmíráků, načež se hajnej otočil, písknul na psa, kterej mi nechal zablácený tlapky na bočním skle a dveřích a vesele odkráčel. Rázem bylo po milování, neboť to přítelkyně i přes uklidňování nemohla rozdejchat. Ale příběh má po letech pokračování.

Z přítelkyně se stala moje manželka a já začal pracovat jako hasič záchranář v Praze. Jednoho dne k nám do směny nastoupil nováček. Jednou nám začal vyprávět, jak jeho táta (hajný) kdysi načapal u nich nad vesnicí v hájku nějakého maníka, jak si to rozdával s babou v žigulu a jak mu potom vynadala do šmíráků. Normálně jsem zalapal po dechu po tolika letech se mi to znova promítlo v hlavě, jak to tenkrát bylo a začal jsem se v duchu smát. Vzal jsem si ho stranou a pověděl mu, že ten maník v žigulu jsem byl já.

Samozřejmě, že mi nevěřil, až když jsem mu řekl, jakou barvu měl pes a jak vypadal hajný, tak pochopil, že tím maníkem jsem byl fakt já. Domluvil jsem se s ním, že ho odvezu domů, abych věděl, kde bydlí. Hajný mě sice nepoznal, ale ukul se mnou plán, jak tam k nim dovézt mou manželku, což se nakonec podařilo.

Jaký to byl šok, když manželka uviděla hajného, který ji pozdravil se slovy: "Je škoda, že vykáceli ten březový hájek, teď by tam bylo pěkně, co madam?" Samozřejmě jsem potom dostal doma držkovou, ale dnes jsme všichni velcí přátelé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám