Hlavní obsah

Ženská ňadra - symbol ženskosti a jedna z nejsilnějších erotogenních zón

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ňadra patří mezi nejsmyslnější místa na ženském těle. Tento symbol ženskosti a sexuality byl původně určen především pro tvorbu mateřského mléka, až časem dostal zcela jiný rozměr - a to sexuální. Prsa jsou totiž velmi citlivá na dotek, řadíme je tedy mezi nejcitlivější erotogenní zóny vůbec.

Foto: Profimedia.cz

Malá i velká prsa mají svoje výhody a nevýhody

Článek

Možná se taky občas ptáte, proč jsou muži tak ženskými ňadry fascinováni. Odpověď je přitom velmi jednoduchá. Kromě toho, že jsou muži vizuálně mnohem více stimulováni než ženy, ňadra jim připomínají jejich útlé dětství. Pro kojence jsou matčina ňadra jednak zdrojem potravy, ale také klidu a energie.

Proto skuteční požitkáři, již se s ženskými ňadry rádi mazlí, hledají ve skutečnosti víc než jen touhu a vzrušení. Chtějí se schovat pod ochranný štít a nechat se konejšit.

Foto: Profimedia.cz

kojení

Velikost trápí více ženy než muže

Tak jako muži řeší velikost svého penisu častěji než ženy, tak se ženy neustále zaobírají velikostí svého poprsí. Ve skutečnosti existuje jen malé procento žen, jež by byly se svými ňadry spokojené.

Foto: Profimedia.cz

prsa

V každém případě malá i velká prsa mají své výhody i nevýhody. Tak jako rozmanité tvary, ale i velikost prsních dvorců či barva a velikost bradavek.

Foto: Profimedia.cz

prsa

Nicméně většina mužů se shoduje. Každá prsa mohou být krásná, když jsou přirozená. Muži se dokonce dokáží nadchnout i pro povislá prsa, která trápí především ženy s většími ňadry.

Foto: Profimedia.cz

prsa

Co se týká citlivosti prsou, odborníci se příliš neshodnou. Někdo tvrdí, že nejcitlivější jsou malá ňadra, jiní jsou přesvědčeni, že citlivost s velikostí ani s tvarem nesouvisí, ale spíše s hormony. Je prokázáno, že během menstruačního cyklu se mění nejen plnost poprsí, ale i jeho citlivost.

Foto: Profimedia.cz

Prsa

V každém případě muži by měli na citlivost ženských ňader pohlížet velmi individuálně, protože to, co se jedné ženě líbí, druhé může být doslova nepříjemné. Je i pravda, že některé ženy po mužských dotecích doslova šílí, jiné svá ňadra vnímají jako necitlivá, protože je tyto doteky ponechávají chladnými. Vše je o komunikaci. Muži by se měli ptát a ženy popravdě odpovídat.

Foto: Profimedia.cz

prsa

Reklama

Související témata:

Související články

Jak na ochablé poprsí

Ňadra patří mezi ženské přednosti, jež symbolizují mateřství, ale také sexuální přitažlivost. Přestože ženy nejčastěji řeší velikost svých ňader, z pohledu...

Výběr článků

Načítám