Hlavní obsah

Světová esa v oblasti seznamování poradí, jak správně svádět ženu

Novinky, das

Pokud jste muž a máte problémy při seznamování, pak právě pro vás je určen 3. ročník mezinárodní konference společenské dynamiky Správný chlap, který proběhne 30.4. - 1.5. 2011 v pražském Paláci Dunaj a kde vystoupí experti v oblasti seznamování, svádění, sexu, ale i seberozvoje a rozvoje pravého mužství.

Naučit se svádět ženy vás o víkendu naučí mistři v seznamováníVideo: Novinky

 
Článek

Seznámit se a najít si tu pravou partnerku není v dnešní době vůbec jednoduché, zvláště pak pro nesmělé jedince. Proto mezinárodní organizace Social Dynamic každoročně pořádá nejrůznější přednášky a konference, kde mužům představuje způsoby tzv. pick-upu, neboli umění svádění či balení žen.

Muži tak mají šanci naučit se přirozeně zaujmout opačné pohlaví, ale také vyvolat v ženách dojem, že na tento okamžik nikdy nezapomenou.

Mezi hvězdy letošního ročníku bude patřit velmi úspěšný chorvatský svůdce Badboy, jehož největší zbraní je prý dominantní a vůdčí přístup, vycházející z nezlomného přesvědčení v sebe sama. Jeho životním mottem je: "Svět je tvé zrcadlo. Pokud si myslíš, že jsi neschopný smolař, tak si to o tobě budou myslet i ženy. Pokud věříš, že jsi nezastavitelný svůdce, dívky ti uvěří."

Správná mužská strategie 

Badboy bude učit muže zvolit správnou mužskou strategii, jak sbalit ženu a udržet si ji déle, než na pouhý flirt.

Další specialista na svádění Yad zase muže naučí seznamování na ulici. Jak ženu oslovit a zaujmout, tak aby nebyli okamžitě odmítnuti apod.

"Kromě jiného si muži poté budou moci teorii vyzkoušet v praxi, kdy za doprovodu odborníků navštíví i noční kluby v Praze," svěřil Novinkám Pavel Bambásek, jeden z organizátorů akce.

Více na přiloženém videu.

Reklama

Související články

Učební osnovy: Svádění, balení, lovení

Naučíte se balit příslušníky opačného pohlaví. A když se ani potom prokazatelně nezvýší počet vašich „skalpů“, určitě se alespoň lépe uplatníte na trhu práce....

Počkat se sexem ve vztahu se vyplatí

V moderní společnosti je naprosto běžné, že lidé se sexem příliš neotálejí. Mnozí ho aplikují už jako součást vzájemného poznávání. Nová rozsáhlá studie...

Výběr článků

Načítám