Hlavní obsah

Nejčastější ženské sexuální fantazie

Novinky, bok

O nemravných sexuálních praktikách prý více fantazírují muži. I mnohé ženy by vás ale dokázaly překvapit. Jejich tajné fantazie a přání se mnohdy vyrovnají těm mužským.

Foto: Profimedia.cz

Mezi časté fantazie žen patří i sexuální vztah se dvěma muži, kteří jsou ženě naprosto oddáni.

Článek

Jak tvrdí server AskMen, ženy jsou všeobecně ve vymýšlení mnohem lepší než muži. To samé lze prý říct i o sexuálním fantazírování. Jejich tajné sexuální sny a představy se rozhodně nenechají těmi mužskými zahanbit. Odborníci se proto rozhodli na toto téma více zaměřit a sestavili žebříček nejčastějších ženských sexuálních představ a přání.

Dominantní žena

Ženy milují silné muže, kteří je dokáží bez mrknutí oka vzít do náruče a třeba je unést. Není proto divu, že se takový typ mužů objevuje často i v ženských snech. Ještě více však ženy láká, když takové muže mohou zcela ovládat. Proto se v ženských představách často odehrávají situace, kdy je takový muž zcela pod nadvládou ženy a doslova "žadoní" o její přízeň, kvůli které je ochoten udělat naprosto vše.

Dominantní muž 

I na první pohled moderní a nezávislé ženy touží po "opravdovém" muži, který se nestydí projevit svou touhu a vzít si, co chce. Často se tak v představách žen odehrávají situace, kdy muž toužící po sexu jednoduše ženu přitiskne ke zdi či na zem, a začne si majetnicky brát to, po čem touží.

Voyeurismus

I mnohé na první pohled "uťápnuté" ženy mohou milovat vzrušení a mezi takové patří právě i voyeurismus. I pro ně je takové pozorování nic netušícího milujícího se páru silně erotické a přitažlivé. Často tak fantazírují o tom, jaké by to bylo nakukovat do sousedova okna zrovna, když si užívá milostné chvilky. Nebo je láká tajně pozorovat pár užívající si někde v parku. Je to vlastně jakési uspokojení vlastních nemravných tužeb, aniž by se ale musela žena nějak osobně angažovat.

Násilnosti

Fantazie v podobě jistého násilí ve vztahu nebo při sexu jsou podle odborníků převažující především u žen. Většina psychologů věří, že takovéto fantazie ženám umožňují prožít alespoň tímto způsobem divoký a někdy až násilnický sex, ale bez pocitu viny, který by se u většiny žen posléze dostavil. V konkrétní představě tak převažují situace, kdy velmi pohledný muž odnese ženu do ložnice, kde se jí zmocní i přes její protesty. Na jedné straně je to pro ženy neúnosné, vnitřně si ale budou při takovém snění užívat každou minutu.

Nevinná školačka 

Jak podotkli autoři z výše uvedeného serveru, sexuální fantazie s nevinnou culíkatou školačkou ve stylu Britney Spearsové nemusí být rozhodně jen doménou mužů. I ženy si častokrát představují samy sebe coby nezbednou školačku v kraťoučké sukýnce, která se svými rozvernostmi nepřestane, dokud jí partner coby vzor vší poctivosti nedá na holou. Výprask je prý pro ženy přitažlivý ze dvou důvodů: za prvé je vzrušuje samotná dominance muže, za druhé to ve většině případů vyústí ve velmi vášnivý sex.

Soukromý striptýz

Převážná většina žen by se k takovému kroku veřejně nikdy neodhodlala. V představách ale padají všechny zábrany, a už jen představa toho, že muž ženu s velkým zaujetím pozoruje, a takové představení je pro něj vzrušující, samozřejmě vzrušuje i ženy. Třešničkou na dortu je v takovém případě i fakt, že žena svým způsobem může ovládat i mužovo vzrušení.

Sex se dvěma muži

Sexuální představa, kdy je žena obdivována a milována dvěma muži, je prý dost rozšířená. Muži jsou této ženě naprosto oddáni, společný sexuální styk je pro ni i pro ně naprostým ukojením všech tužeb. V reálu je taková situace pro ženy nepředstavitelná, možná proto o ní ženy tak rády sní.

Sex s cizincem 

Další z preferovaných fantazií, která by v reálu neměla často žádnou šanci na uskutečnění. Promilovat nezávazně celou noc s tajemným cizincem z baru je velkým lákadlem, při kterém fantazie pracuje na plné obrátky.

Sex s mužem i ženou

I heterosexuální ženy láká kromě sexuálních hrátek s přítelem občasné milostné "splynutí" se ženou. V reálu jsou sice také známy takové případy, ale většina žen se k takovému "vztahu" jen těžko odhodlá, protože je pro ně nepřijatelné dívat se na svého přítele, jak se mazlí s jinou. Proto si takové situace o to častěji představují ve své fantazii. Nejlákavější je na takové představě prý fakt, že si ženy mohou bez jakýchkoli pocitů viny či žárlivosti "užívat" sexuálních zkušeností obou stran.

Reklama

Související články

Když je žena závislá na sexu

O mužské závislosti na sexu toho bylo napsáno mnoho, zatímco ženy v tomto ohledu zůstávaly v ústraní. Přitom ve skutečnosti se problém týká obou pohlaví...

Výběr článků

Načítám