Hlavní obsah

Deset věcí, které muže naštvou v posteli

Muži málokdy odmítnou svou vyvolenou, když jim nabízí sex. Existuje prý ale několik věcí, které jim dokážou postelové hrátky pořádně znepříjemnit. Australský server pro ženy Cleo jmenuje deset z nich.

Foto: Profimedia.cz

Pokud takhle čekáte na milování s partnerem, vězte, že kopete vašemu intimnímu životu hrob.

Článek

1. Schovávání nahoty

Muži do jisté míry prý dokážou pochopit, že je ženám neustále zima. Pokud se ale jejich partnerka vyzbrojí do postele růžovým flanelovým pyžamem, hrubými ponožkami a přikryje se až po krk, není to právě vzrušující. K sexu prostě patří nahota a čas od času je tedy nutné ji ukázat, nechat teplé pyžamo ve skříni a vyzbrojit se, když už něčím, tak sexy košilkou.

2. Plyšáci v ložnici

Muži jsou velmi ochotní milovat se prakticky na jakémkoliv místě - v kuchyni, koupelně, v autě. Ženy většinou dávají přednost ložnici. To muži chápou. Co ovšem nepochopí nikdy je, když spatří postel dospělé ženy plnou plyšových zvířátek. I když to možná některým ženám přijde milé, většinu mužů takový pohled vyděsí. Nejstrašidelnější pak prý je, když si s hračkami jejich vyvolená začne povídat.

3. Fotka ex na nočním stolku

Jako proud ledové vody ochladí vášeň muže pohled na fotografii vaší matky, která postelové hrátky pozoruje ze skříně či nočního stolku. Horší jsou snad už jenom fotografie bývalého přítele rozmístěné jak na nočním stolku, tak prakticky kdekoliv v bytě.

4. Dotýkání zakázaných zón

Mužský konečník je jako mužovo auto, píše server Cleo. Můžete se ho dotknout jen s výhradním souhlasem. Jsou muži, jimž jsou tyto doteky příjemné, ale existují i takoví, kteří jsou na ně hákliví, a každý neuvážený počin může zcela zmrazit jejich chuť na sex.

5. Narážky na nadváhu

Při sexu se většinou zcela svlékají i muži a jejich partnerky si tak mohou z bezprostřední blízkosti prohlédnout jejich tělo. Pokud vás partner překvapí kily navíc, rozhodně si to nechte pro sebe. Nikdy jindy se rýpavé poznámky o pivním bříšku nehodí méně než právě při milování.

6. Zranění

Přestože kousání, štípání či škrábání může zpestřit postelové hrátky a muži to často velmi vítají, z případných následků už tak nadšeni nejsou. Není pro ně nic trapnějšího než muset na druhý den v práci kolegům vysvětlovat například kousanec na krku.

7. Nevhodná hudba

Výběr hudby k milování je složitá věc, zvlášť pokud ještě příliš neznáte vkus vašeho nového miláčka. Ruku na srdce, AC/DC byste mu ale nejspíš stejně nepustila... Nepřehánějte to ale ani s romantikou - přílišné slaďáky mohou způsobit, že se muž bude cítit trapně. Nejspíš ho ale neohromíte ani relaxační hudbou či cédéčkem se zvuky džungle.

8. Řešení budoucnosti

Když se muži pustí do milování, to poslední, co přitom chtějí poslouchat, jsou názory na otázky společné budoucnosti. Ve skutečnosti totiž jediné, co touží slyšet z úst partnerky, jsou vášnivé výkřiky. Takže plánování svatby, dětí či sestěhování se dohromady raději nechejte na vhodnější okamžik.

9. Skrývání orgasmu

Ženský orgasmus je pro muže něco jako ocenění skvělého výkonu, proto nechápou, že některé ženy potlačují jeho projevy. Naopak, muži si chtějí užít jeho pozorování. Pokud jste tedy zvyklá přitisknout si na obličej těsně před vyvrcholením polštář, připravujete svého partnera o velký zážitek.

10. Chytání za slovo

Během slastného rauše mají muži občas tendence pronášet zdánlivě zásadní věty typu: Miluju tě!, Nastěhuj se ke mně! nebo dokonce Vezmi si mě! Nepanikařte ani se příliš nerozplývejte. S největší pravděpodobností nebylo vypuštění těchto vět na svět vůbec promyšlené. O pět minut později o nich váš vyvolený nemusí už vůbec vědět. Nejspíš totiž bude tvrdě spát...

Reklama

Související témata:

Související články

Muži se stěhují za sexem, ženy za láskou

Stále více mladých párů se rozhoduje pro společný život mimo manželství. Po kratší či delší době randění začnou sdílet společnou domácnost, ale o svatbě zatím...

Sexuální poloha, při které se nejlépe hubne

Hubnutí není jen o změně jídelníčku a sportovních aktivitách. Shazovat přebytečné kilogramy lze i při mnohem příjemnější aktivitě jako je sex. Podle odborníků...

Výběr článků

Načítám