Hlavní obsah

Sexuální trapasy a nehody, na které s úsměvem vzpomínáme

Novinky, das

Každému se občas přihodí, že věci nedopadnou tak, jak mají a člověk se pořádně zapotí studem, a nebo naopak zasměje jako nikdy v životě. V každém případě takové příhody často baví nejen zúčastněné, ale časem i široké daleké okolí.

Foto: Profimedia.cz

Nejčastěji trapasy vznikají, když se někdo vrátí domů dřív než má či když se objeví cizí člověk tam, kde ho nikdo nečeká a nebo se objeví vlastní dítě v okamžik, kdy má dávno spát.

Článek

V ten daný okamžik se vždy nemusí jednat o úsměvnou záležitost, někdy dokonce může dojít ke zranění a je zapotřebí lékařské ošetření, nicméně časem i na tyto okamžiky moc rádi vzpomínáme.

Často trapasy vznikají, když se někdo vrátí domů dřív, než má, či když se objeví cizí člověk tam, kde ho nikdo nečeká, a nebo se objeví vlastní dítě v okamžik, kdy má dávno spát. Zábavné jsou ale i jiné příhody...

Josef 35 - Můžete se legitimovat?

Byl jsem ženatý, ale doma nám to příliš neklapalo. Velmi brzy jsem si našel milenku, ale možností, kde se stýkat bylo minimum, a tak jsme se velmi často milovali v přírodě. Jednou v létě jsme byli na hřišti na lavičce. Když jsme byli v nejlepším, kde se vzali, tu se vzali příslušníci městské policie a svým autem zastavili tak, aby nás pořádně osvítili. Jestli si myslíte, že okamžitě odjeli, tak se vážně mýlíte. Nebylo jim hloupé, aby vystoupili z auta a nechali nás legitimovat.

Jolana 22 - Nezamčené dveře

Přítelova maminka slavila narozeniny, oslava byla v plném proudu, když jsme opojeni kapkou alkoholu dostali s přítelem chuť na sex. Zavřeli jsme se do koupelny, ale jelikož byla docela těsná, opřela jsem se rukama o dveře, které jsme však nezamkli. Zrovna v tom nejlepším se otevřely dveře a já i s přítelem spadla přímo do náruče jeho babičky. Já skoro nahá, přítel kalhoty u kotníků ... Naštěstí babička zřejmě není žádný puritán, jelikož jen pronesla: "Kde jsou ty časy..."

Monika 25 - Nečekané poprvé

S přítelem jsme zprvu byli jen přátelé, a i když to mezi námi jiskřilo, intimnostem jsme se bránili. Jednou jsme spolu a s ještě dalším kamarádem přespávali v garsonce přítele. Jak jsme tak leželi, polehoučku jsme se s přítelem začali dotýkat. A v přesvědčení, že kamarád tvrdě spí, jsme se tiše milovali. Až po měsíci jsme se dozvěděli, že kamarád nespal, jelikož to prostě nešlo a doslova prý umíral v jedné poloze bez pohnutí a jen se modlil, abychom už skončili.

Trapasy v autě

Po zhlédnutí diskusních fór na internetu lze tvrdit, že velmi mnoho trapasů se odehrává i v automobilu. Občas je to špatně zvolenými místy při parkování, jindy nechtěně odbrzděnou ruční brzdou či příliš frekventovanou silnicí.

Karel 23 - Půjčené auto

Přítelkyně studovala asi 60 km od domova. Občas jsem si tedy půjčil auto od otce a pro svou milou dojel. Cestou zpět jsme obvykle hledali nová místa, kde šikovně zaparkovat, abychom se mohli věnovat jen sobě. Jednou v zimě jsme se vydali menší cestou k lesu. Po zastavení jsme nechali auto nastartované (kvůli teplu) a začali se milovat. Nevím, co mě to napadlo, ale při pohledu na to, jak se přítelkyně neustále bouchá o zatáhnutou ruční brzdu, jsem ji uvolnil. Auto se dalo do pohybu a vlítlo do hlubokého sněhu. Přítelkyně se začala rychle oblékat a já úplně nahý vyskočil z auta, abych viděl, co se stalo. Přední kola auta byla zapadlá v půlmetrovém příkopě. Nic strašného, ale auto jsme tam odtud sami nevytáhli, a kompletně promrzlí a vyčerpaní jsme museli zavolat o pomoc. Přijel tátův kamarád, který však nakonec stejně musel dojet do vedlejší vesnice pro traktor.

Kristýna 30 - Orální sex za jízdy

Když jsme s přítelem začali chodit, často jsme vyráželi na nejrůznější výlety autem. Jednou jsme jeli dlouho po dálnici a já se začala po chvíli nudit, a tak jsem řídícímu partnerovi rozepnula poklopec a začala ho dráždit... Partner byl sice v údivu, ale neřekl ne, a tak jsem své dílo dovršila do konce. Po několika kilometrech jsme zastavili na pumpě, koupit něco k pití. A pak mi jeden pán u regálu řekl: "Slečno, máte moc pěknou techniku, nechcete se svézt teď se mnou?" Zrudla jsem a utekla tam odtud. A pak si všimla, jak pán nastupuje do hodně vysoké dodávky. Patrně z ní měl moc výborný přehled.

Nebezpečné úrazy

Některé trapasy se však neobejdou bez zranění. Úraz se může stát při praskání postele, rozlomení stolu, ale i při běžném milování na koberci či rychlém oblékání. Při sexu také velmi často dochází k poranění hlavy a končetin.

10 nejčastějších zranění při sexu:
1. Natažený sval
2. Zraněná záda
3. Popáleniny od koberců
4. Zablokování krku
5. Otlučené lokty a kolena
6. Odřeniny ramen
7. Vyvrtnuté koleno
8. Podvrtnuté zápěstí
9. Vyvrtnutý kotník
10. Zvrácení prstu

A na jaké sexuální trapasy a nehody vy rádi vzpomínáte? Posílejte nám své příspěvky na e-mailovou adresu NovinkyZena@seznam.cz . Z došlých vybereme ty nejzajímavější a uveřejníme v článku.

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Orgasmus ženy v 50. letech a dnes

Americkou sexuologickou literaturu zahlcují v poslední době výzkumy a zprávy o ženském orgasmu. Jako by ženské sexuální vyvrcholení, které stálo dlouhý čas...

Výběr článků

Načítám