Hlavní obsah

Párová jóga - nejnovější hit na zkvalitnění vztahu

Los Angeles

Tajemství párové jógy objevuje stále více populárních párů. Po manželech Beckhamových začali chodit na párovou jógu i Brad Pitt a Angelina Jolie. Hollywoodský pár věří, že mohou při cvičení nejen posilovat své svaly, ale také pětiletý vztah. Využívají proto odborného vedení indického duchovního gurua Rama Laljiho.

Článek

„Praktikují s ním jeho Siddha jógu a taky začali společně recitovat posvátné verše, které jim předal. Velmi to proměnilo jejich vztah, oba dva přestali pít alkohol a už se spolu ani nehádají,“ prozradila britskému magazínu Now Angelinina kamarádka.

Jógu praktikují v páru také manželé Beckhamovi. „Victoria a David chodí na hodiny power jógy pro páry, jsou tu asi dvakrát týdně na hodinu. Je to nesmírně intimní zážitek. Musíte se totiž naučit být ve dvojici jednotní. Protahujete se, dýcháte a pohybujete jako jeden celek, je to skvělé pro páry a pravděpodobně lepší terapie než nějaké povídání,“ tvrdí zaměstnanec centra Sports Club v Beverly Hills, kam slavný anglický fotbalista s manželkou chodí cvičit.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak překonat manželské krize

Partnerské krize podle psychologů z manželských poraden přicházejí v několika opakujících se schématech: narození prvního dítěte, partnerská nevěra, návrat...

Výběr článků

Načítám