Hlavní obsah

Slováci touží po častějším sexu

Právo, Ivan Vilček, Bratislava
Bratislava

Až čtyřicet procent mužů i žen na Slovensku touží po častějším sexu. Vyplývá to z průzkumu, jehož se zúčastnilo 12 tisíc Slováků a Slovenek. Devět z deseti respondentů touží po sexu na neobvyklém místě. Například na lavičce v parku, ve výtahu nebo v kabince obchodu.

Foto: Profimedia.cz

Devět z deseti Slováků touží po sexu na neobvyklém místě.

Článek

Téměř 90 % Slováků a Slovenek si dopřává orální sex a skoro polovina dospělé populace vyzkoušela také anální sex. Sado-maso praktikuje jedna dvanáctina obyvatel Slovenska.

Se sexem na prvním rande by souhlasila každá desátá Slovenka, u mužů jsou to čtyři z deseti. Ženy na mužích přitahuje především vůně a muži nejvíc reagují na řeč těla ženy. Na druhém místě je z hlediska lákadel u obou pohlaví pohled.

Polovina Slovenek předstírá orgasmus

Slováci a Slovenky jsou podle průzkumu při sexu vzájemně ohleduplní a sledují, zda si milování užívá také jejich partner. Muži jsou v tomto ohledu ještě o něco starostlivější. Až 85 % Slováků si přeje, aby se žena v průběhu milostného aktu cítila dobře. Téměř polovina Slovenek však hraje před muži divadlo, když předstírá orgasmus.

Předsedkyně slovenské sexuologické společnosti Danica Caisová zdůraznila, že lidé mají stále lepší informace o ochraně před pohlavními nemocemi a nechtěným těhotenstvím. Podle sexuologů je rovněž pozitivní, že až dvě třetiny žen a polovina mužů nemívají náhodný sex.

Čtyřicet procent Slováků a více než polovina Slovenek začíná pohlavně žít ve věku 16 až 18 let. Ještě před aktivním sexuálním životem praktikují onanii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám