Hlavní obsah

Mandle zvyšují libido a posilují imunitní systém

Singapur

Každý se ve svém životě setká se sníženým libidem neboli také s nízkou sexuální touhou, jejíž příčiny mohou být v lidské psychice, ale i ve stravování a ve špatném životním stylu. Pokud toužíte u svého protějšku opětovně probudit dostatek vášně a touhy, pak nemusíte kupovat žádné drahé přípravky. Podle odborníků stačí, když svému miláčkovi koupíte sáček mandlí.

Článek

Jádra peckovic mandloní totiž obsahují velké množství aminokyseliny argininu, která pomáhá uvolnit krevní cévy a podporuje krevní oběh. Vedle mandlí jsou bohatým zdrojem argininu také fazole, losos a pšenice.

Pro zdravou funkci pohlavních orgánů je tedy dobré konzumovat přírodní mandle a prokládat je dostatkem pohybu. Podle lékařů je totiž právě pohyb ten nejlepší stimulant všech procesů, včetně lidské sexuality.

Speciálně muži by se pak při cvičení měli zaměřit na posilování spodní části břicha a celkovém odstranění tuku z břišní oblasti včetně snížení cholesterolu v krvi.

Zdravá slupka

Většina účinných látek je obsažena ve slupkách mandlí, proto je prospěšné mandle neloupat.

V italské Messině také prokázali, že pravidelná konzumace mandlí zvyšuje i imunitu člověka.

„Slupky mandlí dokážou stimulovat imunitní reakci a přispívají k antivirové obraně organismu,“ potvrdila doktorka Giuseppina Mandalariová z univerzity v Messině.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám