Hlavní obsah

Ideální partnerka má pořád chuť na sex, hodně jí a vypraví se za deset minut

Londýn

Každý muž má o své ideální partnerce jiné představy. Přesto existují nároky, na kterých se shodne většina svobodných mužů. Podle britské studie je podle nich ideální žena ta, která má neustálou chuť na sex a je tou nejlepší milenkou.

Foto: Profimedia.cz

Dokonalá žena by měla být štíhlá, ale zároveň se v jídle neupejpat.

Článek

Přestože má normální postavu bez zbytečných faldů, hodně a ráda jí. Nebojí se zahryznout do pořádného steaku, ale když na to přijde, hodí na sebe rychle věci, trochu se upraví a během deseti minut je připravena vyrazit v dokonalé kráse do ulic.

Vyjma toho je dokonalá přítelkyně také skvělá ve své práci a nosí hodně peněz domů, jenže přitom chce zůstat doma, být skvělou hospodyňkou a vychovávat děti.

Štíhlá a přitom se v jídle neupejpat

Zatímco tři čtvrtiny nezadaných mužů, kteří v průzkumu byli zpovídáni, míní, že jejich dívka by měla dbát na postavu, 89 procent si zároveň představuje, že ideální dívka by měla ráda a hodně jíst. Měla by být přitom štíhlá, mít dlouhé vlasy a být dost krásná i bez make-upu.

„Zatímco této představě odpovídá jen velmi málo žen, šest z deseti mužů věří, že někde na světě jejich ideální láska skutečně je,“ tvrdí psycholožka Nicole Clowesová, specialistka na vztahy a randění.

Reklama

Související témata:

Související články

Nízké sebevědomí vylepší podzadenka

Americká psycholožka Karin Hartová se celý život snaží zvedat lidem sebevědomí a pomáhat jim v nejtěžších životních situacích. Když jí samotnou ale začalo...

Výběr článků

Načítám