Hlavní obsah

Pět zásadních omylů při milování

– Berlín

Tak jako v jiných činnostech, i v sexu panuje celá řada mýtů, kterým bohužel stále věří velké množství lidí. Mezi nejznámější klišé týkající se soužití muže a ženy, která kolují po celé planetě, patří například: "Když on chce, ji bolí hlava. Ona hledá lásku, on jen sex."

Foto: Profimedia.cz

Každá druhá žena ve skrytu duše touží po překvapivě rychlém sexu bez okolků.

Článek

Německý server bild.de rozebírá pět velkých omylů v oblasti intimního života, kterým většinou věříme, a přitom tato tvrzení neodpovídají pravdě.

1. Sex s jedním partnerem časem zevšední…

Je to jen klišé. Muži samozřejmě mají rádi sex, o tom není sporu. Ale důležitější je pro ně pevný partnerský svazek. Okolo 54 procent Němců tvrdí, že mohou být v životě šťastní po boku jedné partnerky.

2. Ženy s parametry modelek jsou mezi muži žádanější…

Nejsou. Sto osmdesát centimetrů vysoká kráska má u průměrného Středoevropana menší šance než jeho o dvacet centimetrů menší partnerka. Odborná studie zaměřená na tuto oblast ukázala, že takový názor zastává více než polovina mužů.

3. Sex potěší kdykoli…

Není to pravda. Vědecké výzkumy ukázaly, že k potěšení ze sexu lidé potřebují spokojenost a pohodu. Smysluplné povolání, přátelství a koníčky - to je klíč ke šťastnému intimnímu životu.

4. Sex dvakrát týdně je optimální…

Pouhé drby. Fakta říkají jasně: každý třetí pár se miluje jen jednou týdně. Častější pohlavní styk může totiž být zrádnou pastí. Čím větší jsou na jedné straně očekávání, tím větší pak může být nechuť na straně druhé.

5. Ženy vždy potřebují delší předehru…

Ani tohle nesedí. Každá druhá žena ve skrytu duše touží po překvapivě rychlém sexu bez okolků. A to po "divočině" na hodně neobvyklém místě. Ukázaly to výsledky ankety, kterou zveřejnil časopis Petra.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak překonat zábrany při milování

Milování k životu patří. Nejde jen o rozšiřování rodu, ale také o zábavu, která nám přináší mnoho pozitiv v podobě lepší nálady, psychické pohody, ale...

Výběr článků

Načítám