Hlavní obsah

Ženy po čtyřicítce více experimentují v sexu

– Londýn

Zajímá vás, proč tolik mladých mužů touží po výrazně starších ženách? Odpovědí může být i průzkum listu Top Sante, který ukázal, že ženy po čtyřicítce si v posteli věří mnohem více a také více si ho užívají, než když jim bylo dvacet.

Foto: Profimedia.cz

Ženy po čtyřicítce v sexu více experimentují, což mladé muže velmi přitahuje.

Článek

Přes 81 procent starších žen přiznává, že se v sexu odvažují experimentovat víc, než když jim bylo dvacet. A 63 procent zralých dam si prý také v posteli mnohem více věří.

Sex opět začíná po odchodu dětí z domu

Většina (60 procent) zástupkyň něžného pohlaví s dětmi nad osmnáct let tvrdí, že od odchodu dětí z domu užívají sexu častěji. A celých 91 procent z nich s dětmi pod deset let naopak přiznává, že jim jejich ratolesti sexuální život naprosto zničily.

"Opravdové sexuální dobrodružství začíná, když jsou děti starší, anebo jsou už z domu. V tu dobu už mají dost zkušeností i sebevědomí na to, aby si sex užívaly víc než kdy dříve. Náš průzkum jasně ukazuje, že nejlepší sex si užívají ty vdané nad čtyřicet let," tvrdí Nicola Downová, redaktorka britské verze listu Top Sante.

"Je smutné, že celých osmdesát procent žen se domnívá, že společnost obecně a mladí lidé obzvlášť, nemají příliš kladný pohled na starší ženy. Pravda totiž je, že právě ony si zřejmě umějí opravdu užívat milostného života," dodala Downová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám