Hlavní obsah

Ženatí muži se raději vzdají nového auta než milenky

Novinky, Bohumila Kunertová

V dnešní době není bohužel nic výjimečného, když si ženatý muž najde milenku. Zákonitá manželka a případně i děti pak bývají odsunuti na druhou kolej a manžel už jim nevěnuje tolik času. Jak je to ale s milenkou? Čeho všeho je muž ochotný se vzdát, jen aby s ní mohl být co nejdéle?

Foto: Profimedia.cz

Aby si mohli muži bezstarostně užívat s milenkou, jsou ochotni vzdát se svých oblíbených činností.

Článek

Je vcelku logické, byť v mnoha případech těžko pochopitelné, že ženatí muži tráví se svou milenkou mnohem více času, a to právě na úkor vlastní rodiny, uvedl server Daily Telegraph. Čeho všeho jsou ale ochotni se vzdát, jen aby mohli trávit se svou novou láskou co nejvíce času?

Pouze jedno procento mužů, kteří měli či mají nějakou milostnou aféru, uvedlo, že by obětovali společný večer s milenkou, jen aby ušetřili nějaké peníze.

Ve valné většině by ale muži byli ochotni vzdát se kvůli milence svých milovaných činností či peněz. Šestnáct procent mužů by se raději obešlo bez nového auta, patnáct procent z nich by raději odložilo plánovanou úpravu domu a stejný podíl mužů by klidně obětoval předplatné na fotbalová či jiní sportovní utkání.

Dalších 11 % uvedlo, že by se kvůli milence vzdalo členství ve fitness centru, 10 % by pak odložilo koupi nového mobilního telefonu, šest procent by pak raději obětovalo dovolenou, místo toho, aby se přestalo vídat s milenkou.

Šetří na manželce, aby si užívali s milenkou

Čtvrtina všech dotázaných mužů by pak ušetřila peníze tím, že přestanou chodit na večeře či kulturní akce s manželkou, jen aby si mohli za tyto peníze někam vyjít s milenkou.

Sara Hartleyová, která vedla průzkum, řekla: "Muži, kteří mají nějakou milostnou aféru, řeší v mnoha ohledech z psychologického hlediska velmi podobné situace jako muži, kteří jsou závislí na hazardu."

V průběhu září se průzkumu na internetu zúčastnilo celkem 900 uživatelů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak milenky útočí proti manželkám

Stát se ideální milenkou není vůbec lehké. A většina neoficiálních vztahů také nemá dlouhého trvání a skončí jen jako pouhý flirt. Jsou však případy, kdy je...

Výběr článků

Načítám