Hlavní obsah

Citlivá témata, o kterých před muži nikdy nevtipkujte

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smysl pro humor má v určitém směru každý z nás. Někdo má rád suchý anglický humor, někdo zas něco jiného. Humor jistě patří i do vztahu, jinak byste se asi brzo nudili. Je ale pár věcí, o kterých by ženy raději neměly vtipkovat před muži. Nemuselo by to dopadnout dobře.

Foto: Profimedia.cz

Humor je ve vztahu důležitý, existují ale témata, z nichž by si ženy dělat legraci neměly.

Článek

Do vztahu patří kromě lásky, důvěry a dalších věcí i humor. Umět se společně zasmát některým věcem může vztahu jedině prospět. Jistě se i vám někdy stalo, že si na váš účet někdo zavtipkoval.

Pokud je humor v mezích, kdy nikoho vyloženě neurazíte, nejde zas až tak o nic vážného. Koneckonců, člověk, který se neumí občas zasmát sám sobě, bývá většinou pěkný bručoun, s kterým se nikdo nechce bavit.

Co se týče vztahu, je ale pár věcí, o kterých by ženy neměly před muži raději vůbec vtipkovat. Z nevinné poznámky by totiž mohl vzejít docela vážný konflikt, který by mohl znamenat i případný konec vztahu.

Sklony k plešatění

Všeobecně ve společnosti panuje názor, že čím méně vlasů má muž na hlavě, tím je méně přitažlivý pro opačné pohlaví. Existuje sice pár výjimek (jedná se spíše o známé herce), kterým "naleštěná" hlava přidává na sex-appealu, jde ale opravdu jen o výjimky. Všeobecně lze tedy říci, že muži jsou velmi citliví na jakékoli řeči ohledně jejich kštice.

Zvláště pokud mají rodové předpoklady k pozdějšímu plešatění, mohou narážky na jejich porost způsobit více škody než užitku.

Mizerný plat

Někteří muži i v dnešní době zastávají názor, že je jejich bezvýhradná povinnost živit a finančně zajistit rodinu. Pokud tedy zakotví ve vztahu, kde jejich drahá polovička vydělává více než oni sami, nemusí to jejich psychice zrovna dvakrát prospět. Proto, i když budou tvrdit, že jim výše vašeho platu vyhovuje a jsou rádi, že jste úspěšná, raději se jakýmkoli narážkám či připomínkám vyhněte. Mohla byste ho velmi citlivě ranit.

Nemluvte ošklivě o jeho matce

I když to muži nepřiznají, jsou na jakékoli hovory o své matce velmi hákliví. Samozřejmě i u nich nastane jistě situace, kdy budou na matku nadávat nebo jí něco vyčítat, vy to ale raději nikdy nedělejte. Je to zkrátka tabu.

Žádné narážky na velikost penisu

Přiznejme si to dámy. Také nemáme rády, když nás muži častují poznámkami, že by naše poprsí mohlo být menší, nebo naopak větší, pevnější apod. Zadek zase menší, stehna vypracovanější a tak dále.

Je proto víc než jasné, že ani muži nebudou zrovna tolerantní vůči narážkám na jejich penis. Naprosto nemístné a velmi ponižující je pro muže srovnávání s bývalými partnery.

Anketa

Z čeho má váš muž snů největší mindráky?
Z Plešatění
7,6 %
Z nedostatku peněz
45,9 %
Z nedostatků své matky
1,9 %
Z tvaru nebo velikosti svého penisu
8 %
Ze špatné pleti
1,6 %
Z tloušťky
9,7 %
Z vrásek a všeobecně ze stárnutí
2,4 %
Z výběru své partnerky
3 %
Ze svých dětí
1,3 %
Z nedostatečné erekce
2,5 %
Z předčasné ejakulace
3,6 %
Ze špatného sexuálního výkonu
12,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10815 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Recept na klidné soužití tchyně a snachy

Tchyně a uzený jsou nejlepší studený, říká okřídlené rčení. Ale musí to opravdu tak být? Vybudovat pěkný vztah mezi tchyní a snachou není tak těžké, jak si...

Výběr článků

Načítám