Hlavní obsah

Muži jsou pro ženy atraktivní až do pětapadesáti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Muži jsou v současné době o deset let déle atraktivní, než tomu bylo před třiceti lety. Zatímco na počátku osmdesátých let byli pětačtyřicátníci už vnímáni z hlediska atraktivity jako „staří“, dnes se ženy otáčejí ještě za padesátníky. Muži typu George Clooneyho letí a podle nového průzkumu také díky usilovnější péči o vzhled jsou přitažliví v průměru až do pětapadesáti let.

Článek

Je to tedy o deset let více než před třiceti roky, kdy už muži po pětačtyřicítce přestali být pro mladší ženy atraktivní. Muži ale dnes více cvičí, snaží se udržovat fit, dbají o svůj zevnějšek a i v pokročilém věku se umějí elegantně oblékat. To vše je v očích žen omlazuje a především zatraktivňuje.

Za vše také může fakt, že se dnes ženy vrhají do manželství a mateřství zhruba o deset let později než dříve.

Sexy může být i holá hlava, pokud je zcela vyholená a pěstěná a nezdobí ji věnec chlupů v týlu. Ženám nevadí tolik ani malé bříško, když ho umí muž nosit a umí se obléct.

Foto: archiv, ČTK

David Copperfield

Foto: archív, Právo

V politickém thrilleru Muž ve stínu hraje jeho milenku Kim Cattrallová známá ze Sexu ve městě.

„Muži jsou dnes atraktivní pro ženy do mnohem vyššího věku než dříve. Stále více žen je vnímá jako žádoucí, perspektivní partnery, už to nejsou nudní páprdové bez energie. A dokazují to také celebrity typu George Clooneyho a Brada Pitta, kteří i po čtyřicítce vypadají skvěle,“ uvedla Ruth Attridgeová, mluvčí obchodního domu Debenhams, který průzkum provedl.

Foto: Profimedia.cz

Geroge Clooney

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám