Hlavní obsah

Z indických policistů se stávají impotenti

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DELHI

Indičtí dopravní policisté, kteří denně vyrážejí do ulic tamních velkoměst, nemají lehký život. Nejenže jim jde ve službě o krk, ale také o mužství. Vědci zabývající se rozmnožováním zjistili u osmdesáti procent všech testovaných policistů z indických měst Delhi a Bangalore o mnoho nižší počet spermií, než je obvyklé.

Článek

"Strážníci už se nepotýkají jen s komplikacemi spojenými s vysokým krevním tlakem, ale mohou mít problémy i v posteli," uvedl biolog Bhashini Rao pro Hindustan Times.

"Nedávno se mi poprvé nepodařilo uspokojit manželku. A musím přiznat, že to byla velice trapná situace. Konzultoval jsem to s lékařem, který mi řekl, že neustálé vystavování se výfukovým plynům ze mne udělalo impotenta," nechal se slyšet strážník Rajbir Singh.

"Můj zdravotní stav se zhoršuje den ode dne. Jedovatý kouř, který vdechuji během své služby, ve mně vyvolává pocity na zvracení, způsobuje mi pálení v očích a celkovou únavu," dodal policista.

"Nebereme tuhle záležitost rozhodně na lehkou váhu. Zajistíme našim zaměstnancům veškerou potřebnou lékařskou pomoc," komentoval zjištění lékařů Mukesh Kumar Meena, zástupce místního policejního komisaře.

Reklama

Související témata:

Související články

Kouření může zničit sexuální život

Reklamy na tabákové výrobky často ukazují s cigaretou chlapíky vypadající jako vzory mužnosti. Jezdící na divokých koních nebo se srdnatě prodírající džunglí....

Encyklopedie sexu - Impotence

Impotence neboli neschopnost erekce je organického nebo psychického původu. Může k ní vést celá řada zdravotních potíží. Není to však neřešitelný problém,...

Sport snižuje nebezpečí poruch potence

Muži, kteří pravidelně sportují, trpí daleko méně poruchami potence, a to bez ohledu na věk. Dokazuje to výzkum, který se od roku 1986 uskutečňuje...

Výběr článků

Načítám