Hlavní obsah

Ideální milenka musí umět relaxovat, a zároveň být sexy

Novinky, kaz

Mezi ženy, které chtějí být svému partnerovi skutečně dokonalými milenkami, nepatří jen úplné začátečnice, ale i zralé, zkušené ženy. Těm se například vrátil sexuální apetýt, a potřebují se jen utvrdit, že něco z dávných zkušeností nezapomněly.

Foto: Profimedia.cz

Radost z milování nezávisí na krkolomných výkonech a latexovém prádle, jako spíš na souznětí a vzájemném pochopení partnerů.

Článek

Mezi zásadní problémy, jež řeší mnohé ženy, patří neustálé pozorování nedostatků na vlastním těle. Sebekritické jsou zralé dámy, které mají například několik porodů za sebou a svoji figuru již vidí jako nedokonalou. Problémy se sledováním vlastních nedostatků mají samozřejmě i náctileté dívky. Ty se začínají se svým tělem seznamovat a vlivem hormonálních změn je jejich sebekritický postoj pochopitelný.

Stejně ale platí, že žena kvete v každém věku a se svými nedokonalostmi by se měla naučit žít. Pokud se milenka bude v posteli před svým partnerem sama laskat, určitě jej to vyprovokuje k opětování doteků. A na nějaký faldík jistě nebude hledět.

Neptejte se na předchozí partnerky

Pro fungující milenecký vztah je zapovězeno téma otázek na počet předchozích partnerek. Stejně není jisté, zda byste se dozvěděla pravdu. Muži mají povahu dobyvatelů a čísla partnerek obvykle navyšují. Nechte si ukázat, co všechno při milování umí, ale už se neptejte, s kým a při jaké příležitosti se to naučil.

Spodní prádlo je poslední částí oblečení, které na sobě milenci mají, než dojde k samotnému aktu sblížení. Žena by vždy měla dbát na čistotu a osobní eleganci, která je jí blízká. Není třeba se cpát do latexových oblečků, pokud se v nich žena necítí. Lépe poslouží čisté bílé prádlo. Čistota muži imponuje především. Na málo mužů působí dobře například výrazné, křiklavé barvy, jako je červená. Vzbuzuje totiž příliš emocí.

Extázi si prožijí aktivní milenci

Milování si užívají ty páry, kteří se nenutí do něčeho, co se jim příčí. Milování se jim nestává fádní, nudnou záležitostí, nýbrž při něm dokážou relaxovat, takzvaně vypnout. Základem je tedy spontánnost.

Je třeba mít na paměti, že radost z kvalitního milování spočívá také ve vzájemné aktivitě. Laskání je partnerovi třeba vracet. Je logické, že pokud je milenka málo aktivní, milování nebude jejího partnera tolik bavit.

Odhoďte stud a ptejte se partnera na přání

Dobré je také ptát se partnera, co se mu líbí, jaký způsob mazlení je mu nejpříjemnější. I když je to mnohdy těžké, v posteli či kdekoli jinde by měli partneři odhodit stud a pokusit se vysvětlit si, co se jim líbí, co třeba ještě nikdy nevyzkoušeli, ale chtěli by.

Pokud se s partnerem domluvíte na nějakých nuancích při milování, jež byste mohli změnit, neberte to jako osobní kritiku. Zkuste se mu přizpůsobit, v jeho očích tak povýšíte. Vždy myslete na to, že povídání si o milování je krokem směrem k vzájemně prožité rozkoši.

Pokud si nejste jistá, zda vše děláte správně, zkuste se přestat tolik kontrolovat, pozorovat, hodnotit. Milování není o překonávání možností, ale nalezení společné cesty k souznění těl.

Anketa

Čím partnera nejlépe rozpálíte?
1. Rtěnkou
0,7 %
2. Spodním prádlem
44,6 %
3. Botami na jehlovém podpatku
4,5 %
4. Erotickou smskou nebo vzkazem
7,1 %
5. Erotickou mmskou či fotkou
3,1 %
6. Erotickou pomůckou
2,1 %
7. Filmem
0,6 %
8. Šperkem
0,4 %
9. Tvrdšími praktikami
4,5 %
10. Jinak
32,4 %
Celkem hlasovalo 3132 čtenářů.

Reklama

Související články

Sex pod širým nebem skrývá řadu nástrah

Milování pod širým nebem může být mimořádně vzrušující, ale také nebezpečné. Podle odborníků by milenci měli být velmi opatrní a připravit se na komplikace,...

Výběr článků

Načítám