Hlavní obsah

Radim Uzel: Pohled na nadměrné mužské přirození není pro ženy příliš atraktivní

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemine týden, aby se mě někdo nezeptal na přístroj, který prodlužuje mužský penis. A nejsou to jenom dotazy naivních puberťáků. Po prodloužení touží otcové rodin, spořádaní podnikatelé a vědečtí pracovníci. Nedávno se o tuto pomůcku zajímal dokonce jeden duchovní. Výrobci podobných instrumentů zaručují při pravidelném používání prodloužení penisu až o několik centimetrů.

Foto: Profimedia.cz

Velikost není všechno

Článek

K jakému účelu vlastně slouží náš už beztak dlouhý penis? O jeho nadměrných dimenzích není totiž nejmenších pochyb. Stačí, když ho srovnáme třeba s našimi příbuznými, lidoopy. U gorilího samce dosahuje ztopořený penis něco přes tři centimetry. A orangutan je zhruba o centimetr lepší. A že jsou oba tito chlapíci větší i svalnatější než nejzdatnější lidský kulturista.

Průměrná délka ženské pochvy mívá délku 8 až 9 centimetrů. Více než polovina žen dosahuje sexuálního uspokojení a orgasmu drážděním klitorisu a zevních rodidel. Mužský penis nadměrných rozměrů jim proto při souloži způsobí nanejvýš bolesti a nepříjemné pocity.

Americký fyziolog Jared Diamond má v této otázce jasno: průměrná délka mužského penisu přesahuje jeho funkční požadavky. A slouží jednoznačně pouze jako signál. Tedy jako ozdobný ocas páva, nebo objemné paroží jelena šestnácteráka. Stejně jako dlouhý penis zbytečně tlačí v kalhotách, překáží pávovi jeho ocas.

Obří penis jako nápadný signál mužnosti přináší svému nositeli pocit jakési satisfakce a společenské nadřazenosti.

Co se asi stane, když muž dostane příležitost navrhnout si vlastní penis? Pro příklad můžeme jít až na Novou Guineu. Domorodci si tam zavírají přirození do jakéhosi pouzdra. Říká se jim falokarpy. Nosí je prý nepřetržitě. Často mají délku přes půl metru a průměr kolem deseti centimetrů. Vyznačují se bohatou ornamentální výzdobou a různým úhlem erekce. Každý muž má několik modelů falokarpu. Každý den si vybírá k nošení jiný. Podobně jako si u nás vybíráme košili a kravatu.

Obří penis jako nápadný signál mužnosti přináší svému nositeli pocit jakési satisfakce a společenské nadřazenosti. Otázkou zůstává, jakému obecenstvu je tento signál vlastně určený. Můžeme oprávněně pochybovat, že to jsou ženy. Většina průzkumů totiž tvrdí, že je více vzrušují jiné znaky mužského těla. Pohled na nadměrně veliký penis pro ně není příliš atraktivní.

Adresátem tohoto sexuálního signálu jsou ostatní muži. Rozměry penisu je fascinují. Často pak kritickými pohledy vzájemně srovnávají velikost svého přirození ve společných sprchách a v šatnách.

A tady se dostáváme zpět k zázračnému přístroji na prodloužení orgánu. Jeho účinek spočívá ve vytažení topořivých těles z těla. Prodlouží tedy penis v ochablém stavu, zatímco při erekci jeho rozměry zůstanou stejné. O signál pro ostatní muže je postaráno. Vážení pánové, směle si tedy kupujte toto zařízení. Vaši erekci sice nezmění ani o milimetr, ale v sauně uděláte patřičný dojem.

Reklama

Související články

Syndrom pánských sprch se týká většiny mužů

Sebevědomím mužů hned tak něco neotřese. Pánové však mají jednu slabinu, která se jich dotýká téměř vždy - své mužství. Přestože je většina mužů s velikostí...

Výběr článků

Načítám