Hlavní obsah

Žena otěhotní průměrně na 104. pokus

Novinky, Jakub Kynčl
Londýn

Průměrná dvojice má sex 104krát před tím, než žena otěhotní, tvrdí britští odborníci a opírají se o výsledky nejnovější studie. Výzkum odhalil, že od momentu, kdy se začne pár o dítě snažit, je třeba o něco málo více než sto pokusů. Každá desátá žena přitom dokonce volá svému vyvolenému, že dostala ovulaci, ať přijede z práce o něco dříve domů.

Foto: Profimedia.cz

Při snaze o otěhotnění přebírá většina žen taktovku v určování frekvence milování. Ilustrační foto

Článek

Hon za těhotenstvím má často jen velmi málo společného s příjemným trávením času. Celých 70 procent dotázaných žen uvedlo, že by si bývaly přály otěhotnět během spontánního milování místo často velmi tradičního "sexu na požádání".

Studie, která zaznamenala zkušenosti tří tisíc matek se setkala s velmi živou odezvou. Mnozí výsledek považují za podhodnocený či naopak nadhodnocený. Někteří tvrdí, že to snad ani není možné, když jejich žena otěhotněla hned na první pokus, jiní se pak snažili celá léta.

"Snažení se o dítě je pro dvojici vždy výjimečné období a mnozí mají sex při každé příležitosti, aby dosáhli kýženého výsledku co nejdříve," tvrdí jeden z autorů studie, která mimo jiné přinesla informaci, že dvě třetiny žen otěhotní výrazně dříve, než očekávají.

Může se vkrást nuda

Zatímco některé ženy nechávají otěhotnění na přírodě, deset procent žen prý skočí na partnera rovnou ve dveřích, pokud se domnívají, že nastala ta správná chvíle. Třetina žen se pak přiznala k tomu, že se snaží být v tomto období více sexy, aby nalákala partnera k intimním radovánkám.

Někdy se však může zábava zcela vypařit. Bezmála čtvrtina žen přiznala, že se pro ně sex s partnerem stal v tomto období nudným.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám