Hlavní obsah

Až 25 miliónů lidí denně provozuje kybersex

– Boston

Sex po síti se stává čím dál oblíbenější po celém světě. Zatímco většina využívá vzájemného vzrušování posíláním erotických textů, obrázků či přenosem videa z webkamery, výrobci technologií jdou dál a dnes už nabízejí erotické hračky, které lze online připojit a které reagují na podněty z druhé strany komunikačního kanálu. Zatím je to však záliba jen velmi malého procenta milovníků kybersexu.

Foto: Profimedia.cz

Každý den se online uspokojuje až 25 miliónů lidí, 65 miliónů lidí si dopřává tuto formu sexu pravidelně a 150 miliónů to zkusilo alespoň jednou v životě.

Článek

Podle nové studie se každý den online uspokojuje až 25 miliónů lidí, 65 miliónů lidí si dopřává tuto formu sexu pravidelně a 150 miliónů to zkusilo alespoň jednou v životě. Rok od roku tyto počty ale rostou, jak se zvětšuje počet lidí připojených k síti.

Roste také počet těch, kteří si instalují webkamery do svých ložnic, jedná se často o páry, kteří se takto vystavují ostatním lidem na síti při souloži. A mnozí z těch, kteří se takto vystavují, dostávají za své exhibice dobře zaplaceno.

Foto: Profimedia.cz

Podle odhadů bude v roce 2015 provozovat kybersex už celá šestina veškeré světové populace. U voyeurů i exhibicionistů roste především zájem o tzv. spycam sex, kdy se exhibicionisté vystavují do webkamery, ale vůbec neznají identitu voyeurů. Ti se připojují na weby a za přístup ke „špehování“ živých show platí paušál či impulzní poplatek.

Anketa

Máte zkušenosti se cybersexem?
Ano, provozuji ho téměř denně.
6,6 %
Ano, provozuji ho minimálně jednou týdně.
8,9 %
Ano, ale byla to spíš náhoda.
11,1 %
Ano, a vůbec se mi to nelíbilo.
0,9 %
Ne, nemám potřebu toto vyhledávat.
34,2 %
Ne, ale láká mne to vyzkoušet.
10,6 %
Co to je???
27,7 %
Celkem hlasovalo 9612 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám