Hlavní obsah

Letní radovánky v zahraničí mohou mít nepříjemnou dohru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rosenheim

Je léto, vyrážíme do cizích krajů. Za odpočinkem i za poznáním. Slunce, voda a dobrá nálada - dost dobré důvody pro seznámení s krásnou cizinkou či vysportovaným domorodcem.

Foto: Profimedia.cz

Lidé si na dovolené často užívají bez antikoncepce ...

Článek

Stačí obdivný pohled, pár slov, pak rande, drink - a může z toho být nezapomenutelný zážitek.

Německý server ovb-online.de nabízí pár tipů, jak na to, aby se zahraniční prázdninový flirt vydařil a aby zůstaly hezké - nikoli nepěkné - vzpomínky.

"I'm so hot!"

Představme si situaci - setkáme se s krásnou domorodkou či domorodcem.

Aby se člověk vyvaroval zbytečného nedorozumění, je určitě dobře umět prohodit s novou známostí aspoň pár slov v její mateřštině. Pozor, některé výrazy jsou totiž dvojsmyslné!

A špitne-li partner při tanci třeba anglicky "I'm so hot!", může to sice znamenat mnohoslibné "Jsem přímo žhavý!", ale taky hodně prozaické "Uf, to se ale potím…"

Pár tajemství si nechat pro sebe…

Letní flirt? Ano, ale vždy je lepší nechat si pár tajemství pro sebe. Tak třeba - pokud s dotyčným domorodcem opravdu nehodláte navázat dlouhodobý vztah, není dobré sdělovat mu datum odletu do rodné země či dokonce adresu trvalého bydliště.

Jinak by se taky člověku mohlo snadno stát, že se "letní láska" nečekaně objeví na letišti či ještě hůře - přímo u vás doma.

Nebezpečné jsou i SMS typu "Moc mi chybíš!" či láskyplné maily. Taky snímky na internetu mohou mít doma zatraceně nepříjemné následky…

Vědět, co přesně chcete

Vědět předem, co chcete a co očekáváte - to je důležité, abyste se vyhnuli letnímu zklamání. Od letního flirtu se zpravidla čeká "špás" či nějaká nová zajímavá zkušenost.

Jen velmi zřídkakdy se totiž na zahraniční dovolené rodí lásky na celý život…

Sex s ochranou… a opatrně s polibky

Čím více partnerů či partnerek na dovolené vystřídáte, tím větší riziko onemocnění některou z pohlavních chorob na sebe berete.

Snižujte ho přinejmenším důsledným používáním či vyžadováním kondomu, ať si váš "letní protějšek" naléhá sebevíc! A ještě polibky - pozor, ne všude je líbání na veřejnosti vhodné. Leckde působí urážlivě a v některých zemích je zákony dokonce zakazují.

Proto pozor na to, abyste se kvůli žhavém polibku neocitli v chládku za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám