Hlavní obsah

Na sexuální výkonnost prý velmi dobře působí pivo se syrovátkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Egg

Muži milují sex, ale i pivo a každá žena ví, že tyto dvě věci spolu dohromady příliš nejdou. Přesto nemusí být pravidlem, že po prohýřené noci s přáteli u piva muž v posteli nepodá žádné velké výkony. Existuje totiž pivo se syrovátkou, které dokáže naopak sexuální výkon zlepšit.

Foto: Profimedia.cz

Pivo se syrovátkou prý zvyšuje libido a sexuální výkonnost. Ilustrační foto

Článek

„Žádná žena už si teď nemůže stěžovat, když její muž stráví noc v hospodě,“ říká s úsměvem pivovarník z rakouského Eggu, kde syrovátkové pivo vyrábějí.

Pozor na nevábný dech

Ovšem ačkoli pivo zvyšuje libido a výkonnost, trpí po něm ústní dutina. Po syrovátkovém pivu je dech ještě mnohem horší než po tom obyčejném.

„Proto je dobré myslet na vyčištění zubů, než se milovník piva rozhodne ohromit v posteli,“ dodávají výrobci piva.

Podle sládka Hinrich Hommela má pivo 2,5 procenta alkoholu a je tedy skoro o polovinu lehčí než běžná 12stupňová piva.

Reklama

Související témata:

Související články

Pivo je dobré na kosti, tvrdí studie

Milovníci piva si už nemusejí vymýšlet krkolomná alibi pro objednání dalšího půllitru. Od nynějška mohou tvrdit, že posilují kosti. To, že zlatavý mok kosti...

Jak se zbavit pivního pupku

Žádný muž není hrdý na malý soudek, mozol či pivní vanu, která se před ním buď nenápadně kulatí, nebo už nápadně valí. Po třicítce se kulaté bříško u mnoha...

Výběr článků

Načítám