Hlavní obsah

Sex pod širým nebem skrývá řadu nástrah

Milování pod širým nebem může být mimořádně vzrušující, ale také nebezpečné. Podle odborníků by milenci měli být velmi opatrní a připravit se na komplikace, jež jim může příroda způsobit.

Foto: Profimedia.cz

Milování v trávě je krásné a vzrušující.

Článek

Pláž: Sex mohou zkomplikovat písek a kamínky

Milostné hrátky na přímořské pláži, po nichž se zamilovaní mohou svlažit ve vlnách, mají svůj nesporný půvab. Ale pozor na písek a drobné kamínky. Ty mohou způsobit nepříjemná zranění na pohlavních orgánech.

"Vezměte si s sebou na pláž mokrý ručník, abyste se mohli před sexem a po něm řádně utřít," radí na portálu menshealth.de Arne Hoffmann, autor v Německu populární knihy Orgie pro začátečníky.

Navíc pak na plážích číhají různé bakterie. Rada zní: tělesný kontakt raději omezit na minimum!

Ve větru u moře hrozí i možný zánět močového měchýře. Takže pozor: suchý ručník či deku pod sebe!

Park: Láska na trávníku? Určitě! Jen pozor na bodláčí a trny…

Milování v trávě je krásné a vzrušující. Ale dobrá rada: určitě se schovejte někde za křovím, aby na vás nebylo vidět.

"Nejlepší je to pozdě večer, nebo za poledne. V tom čase je nejmenší pravděpodobnost, že vás vyruší náhodný kolemjdoucí," konstatuje Arne Hoffmann. Jen je třeba sledovat, kam uléháme. Bodláčí či trny se totiž umějí postarat o nepříjemné bolestivé překvapení.

A ještě upozornění. Alergikové, mějte na paměti, že vzduchem létají nejrůznější pyly…

Les: Sex pod stromy je ženský ideál

Alespoň zmíněný autor erotické literatury Arne Hoffmann je přesvědčen, že milování pod korunami stromů je ženským ideálem. Mravenci, mušky, komáři, broučci a jiná havěť budou mít smůlu, když si na lesní půdu položíte přikrývku či kabát a vybavíte se potřebným prostředkem proti hmyzu. Předtím si ovšem pozorně přečtěte návod.

Rozhodně si nepadejte do náručí v blízkosti pěšin a cest, nechcete-li být rušeni procházejícími lesáky, myslivci, houbaři či jinými návštěvníky lesa.

A pozor na loveckou sezónu! To pak totiž můžete ležet v mlází či na jehličí podstatně dřív a s podstatně jinými pocity, než jste plánovali…

Jezero: I ve vodě číhají bakterie

Milování v chladivé vodě je zvlášť vzrušující. Pokud se ocitnete mezi dalšími vodomily, dejte pozor na to, aby vaše intimní spojení bylo utajeno před jejich zraky.

Rada Arneho Hoffmanna: "Ve vodě je schopnost penisu proniknout do ženského lůna nižší, neboť přirozené zvlhčení pochvy takříkajíc ´odplave´. Tady je pak namístě použít šikovnost prstů."

Pozor - taky ve vodě číhají různé bakterie. Takže tip: není to zrovna sexy, ale určitě to pomůže. Až vyjdete po milování z vody, skočte si za nejbližší keř či strom a ulevte si. Vaše močová trubice se tak spolehlivě propláchne a pročistí.

Auto: Zadní i přední sedadla, kapota, jak je libo

Automobil, zejména pak kabriolet, může být také docela zajímavým místem pro sex v přírodě. Milovat se lze na sedadle spolujezdce, vzadu, na kapotě… Jen je třeba dávat pozor, aby se přitom omylem neotočil klíček v zapalování, nepohnula se řadicí páka či neuvolnila ruční brzda.

Rada: posunout sedadlo co nejvíce dopředu. Pak si může partnerka sednout dozadu, roztáhnout nohy a vůz vám skýtá dostatek místa pro pohyby i pro hluboké milostné splynutí.

Nevýhodou je jen brnění v různě zkroucených a skrčených končetinách.

Reklama

Související témata:

Související články

Milování v autě skýtá řadu možností

Přestože při milování v autě může dojít k řadě zranění, patří tento dopravní prostředek mezi naše nejoblíbenější netradiční místa pro sex vůbec. Vždyť jej zde...

Výběr článků

Načítám