Hlavní obsah

Jak poznat, že je vám partner nevěrný

Právo, Petra Hátlová

Mužskou nevěru žena ve velké většině vytuší okamžitě. Z části díky své intuici, která pracuje téměř bezchybně, dílem na základě vyhodnocení skutečných indicií. Muž okouzlený novou milenkou se doma začne jinak chovat, bývá náladový, nepochopitelně mění své názory, případně se z něj stává tajnůstkář. Co by tedy mělo být důvodem k panice?

Foto: Profimedia.cz

Muž okouzlený novou milenkou se doma začne jinak chovat, bývá náladový, nepochopitelně mění své názory, případně se z něj stává tajnůstkář.

Článek

Když muž náhle změní svůj parfém

Nová lahvička s parfémem, která se náhle objeví v koupelně může být dárkem od milenky. Prostě stará vůně nevyhovuje a muž se rád přizpůsobí vkusu milenky. Musí být přeci sexy.

Když si začne holit intimní místa 

Pokud muž celý život neměl potíže se svým ochlupením a náhle přístup k němu změní a oholí se všude na těle, lze předpokládat, že to nebude kvůli jeho lepšímu pocitu nebo kvůli zvýšení hygieny, ale spíše na přání jeho mladší milenky, která ví, že hitem současné doby je holé tělo, nikoli husté osrstění.

Jestliže přistoupí k razantní změně šatníku

Pokud se z muže ze dne na den stane manekýn ačkoli před tím vydržel celý rok s jedněmi botami a kalhotami, je dobré se ptát na důvod této změny. Že by kvůli nové lásce měl vnitřní potřebu udržet krok s módou?

Pokud začne mít zájem o diety a sportování

Náhlá snaha o to mít velké svaly a mužnou hruď asi není jen tak samo sebou. Pokud se muž snaží vypadat ještě mužněji, než ve skutečnosti je, může chtít zapůsobit na svou novou obdivovatelku. Když svou snahu korunuje náhlým zájmem o zdravou stravu a začne zavrhovat svou milovanou svíčkovou či gulášek, dá se říci, že se podezření z nevěry rovná téměř jistotě.

Když mu začne překážet snubní prstýnek

Přestal muž nosit snubní prstýnek, který před tím léta nosil bez problémů? Čím to asi může být? Jestliže mu stále dobře padne jeho velikost, tak je třeba pomýšlet na to, zda mu prstýnek nevadí třeba v jeho tajném intimním životě.

Pokud kromě svršků začne vyžadovat nové spodní prádlo

Začal se manžel náhle orientovat ve značkovém spodním prádle a přesně ví, co právě letí? Z čeho asi vznikl jeho zájem, že by se začal náhle někde odhalovat?

Jestliže náhle změní své zájmy 

Začal protějšek poslouchat hudbu, která mu doposavad nic neříkala? Touží najednou po kulturních zážitcích? Co když si jen musí rozšířit své obzory proto, aby mohl patřičně zaujmout?

Reklama

Související témata:

Související články

Nejvíce sexu mají prý hubeňouři

Pokud si člověk stěžuje na nedostatek sexu, měl by se nejprve podívat sám na sebe, jestli není zakopaný pes třeba v jeho nadbytečných kilogramech hromadících...

Víno probouzí u žen erotické chutě

Smyslnost, palčivá touha po sexuálním dobrodružství, erotická fantazie vybičovaná na maximum. Jak jen toho dosáhnout, když už se nám nedostává nápadů? Odpověď...

Výběr článků

Načítám