Hlavní obsah

Sex na neobvyklých místech prospěje každému vztahu, tvrdí odbornice

Novinky, Dana Sokolová

Trápí vás stereotyp ve vztahu? Pak neleňte a co nejdříve postel vyměňte za něco neobvyklého. Auto, výtah, stan, fotbalové hřiště či lavička v parku... Fantazii se meze nekladou. Podle světové odbornice na sex a milování Charlotte Laboucheové je totiž zcela jedno, kde se milujete, hlavně když opustíte pohodlí a fádnost postelí.

Foto: Profimedia.cz

Sex v autě patří k velmi oblíbeným variantám.

Článek

Sexu stereotyp prý totiž vůbec nesluší a pokud si v něm někdo libuje, zajisté to není z důvodu toho, že jim tento způsob vyhovuje, nýbrž že doposud nic lepšího nezkusili.

Samozřejmě příliš adrenalinu někdy může být značně vysilující, nicméně jako ozvláštnění vztahu a probuzení nové touhy, proč ne.

Vybrali jsme pro vás několik tipů od Charlotte Laboucheové, které doporučuje svým čtenářům v knize 101 míst, kde byste měli mít sex, než zemřete a doplnili je o naše tipy.

Sex v parku na lavičce

Laviček je všude spousta a proč nevyzkoušet jednu z nich. V rámci bezpečnosti jen dbejte na to, aby byla lavička pořádně upevněna v zemi, aby se s vámi nepřevrátila, či aby právě na ni nesměřovala bezpečnostní kamera městské policie a vás zcela nemístně nevyrušila noční hlídka.

Sex v autě

Přestože tuto možnost volí řada lidí jen jako nejposlednější variantu, když už nikde jinde není prostor, lze ji doporučit i jako místo pro zpestření. V autě i vcelku velmi malém lze dobře improvizovat a vymyslet tolik poloh, o kterých se vám možná ani nesní. Kromě místa u řidiče a spolujezdce můžete vymyslet i celou řadu variant na zadních sedačkách, případně kapotě automobilu.

Pozor si jen musíte dát na neplánované odbrždění ruční brzdy či vyřazení rychlosti, případně abyste nepromáčkli kapotu, nebo aby nezůstaly na kapotě či dalších místech karoserie památeční otisky.

Sex ve výtahu 

Velmi adrenalínová záležitost naprosto nevhodná pro nervově labilní a klaustrofóbní jedince. Nejenže si totiž výtah může kdokoliv zavolat, ale hrozí i uvíznutí v mezipatře či nechtěné vyvolání alarmu. Podle Laboucheové však lze výtah jen a jen doporučit těm, co milují rychlovky.

Sex na molu

Prý je to nejromantičtější místo vůbec. Šplouchání vody ve spojení s pohledem na noční oblohu prý rozněžní i ty největší drsňáky, kteří romantiku běžně nevyhledávají.

Sex ve sprše

Pokud jsou partneři zdatní, zajisté neprožijí vzrušivější milování než právě na tomto místě. Ovšem kromě vody a nebezpečí uklouznutí velmi záleží na technice milování, proto je k dokonalosti často potřebný pořádný trénink.

Sex v domě hrůzy

Asi málokoho by napadlo mít sex na pouťové atrakci a ještě k tomu v domě hrůzy, ale podle Laboucheové toto místo může v řadě lidí vyvolat skutečně ohromující zážitky.

Sex ve skleníku

Skutečně netradiční místo pro milovníky teploučka a vlhkého vzduchu a v teplých dnech i pocení. Pokud tedy uvažujete o sexu jako aktivitě při níž lze shodit i nějaký ten kilogram, pak skleník rozhodně nevynechejte.

Sex na golfovém hřišti

Nejde jen o netradiční místo a čerstvý vzduch, ale také pohodlí. Kvalitní trávník na golfovém hřišti vám totiž zajistí mnohem větší komfort než deka. Navíc není omezen stísněným prostorem ...

Sex v galerii

Asi nikde jinde nezískáte tolik klidu na milování jako v galeriích. Pokud navíc zvolíte autora s erotickým nádechem svých děl, pak vám toto místo bude i tou nejlepší inspirací.

Sex v limuzíně

Patříte-li mezi milovníky sexu v autě, pak pro vás limuzína nebude ničím až tak novátorským. Její výhodou je však mnohem větší prostor a povětšinou velmi kvalitní občerstvení. Pokud tedy toužíte po pestřejším milování, pronájem tohoto vozidla se vám určitě vyplatí.

Sex v kině

Děsí vás představa sexu s partnerem v přeplněném sále kina? Pak vám doporučujeme multikina a filmy s malou návštěvností.

Sex na restauračních záchodcích

Sex plný adrenalinu i vzrušení, který lze zvládnout i během přestávky na oběd. Ovšem pozor na nebezpečné bakterie a pak také na nepříjemný zápach, jež vás může kdykoliv nepříjemně překvapit.

Sex ve vodě

Přestože je k vidění v nejrůznějších filmech, podle řady lidí se často nejedná o tak vzrušující záležitost, jak je na plátně k vidění. Ovšem dokud nevyzkoušíte, nemůžete sami říct, a proto se nebraňte ani této variantě.

Sex na fotbalovém hřišti

Muži milující fotbal zajisté tuto variantu skutečně ocení. Navíc opět kvalitní trávník může být velmi příjemný a inspirující, to samé lze říci i o bráně či hledišti. Možností je nespočet.

Sex ve zkušební kabince

Pro skutečně odvážné, nicméně zážitky z těchto míst mohou být skutečně velkolepé. Zvlášť pokud se na sebe rádi při aktu díváte, kde jinde naleznete tolik zrcadel.

Sex v iglů

Možná se vám to zdá nereálné, milovat se v tomto velmi chladném eskymáckém obydlí, ale pokud máte skutečnou chuť, ani mráz vás nepřekvapí. Navíc existují velké spacáky i do -20 stupňů, které vás umrznout zajisté nenechají.

Anketa

Na jakém místě se rádi milujete vy?
V autě
8,9 %
Ve vodě
4,1 %
V přírodě
23,3 %
Ve výtahu
0,8 %
Na schodišti
0,8 %
Na lavičce
0,8 %
V kině
0,9 %
Ve zkušební kabince
2,1 %
Na pláži
0,9 %
Na záchodcích
1,3 %
Na golfovém hřišti
0,6 %
Na fotbalovém hřišti
0,7 %
Na konceretech
0,6 %
Na diskotékách
0,7 %
Na pláži
1,1 %
Na vyhlídkách
1,2 %
V podchodech
0,5 %
V posteli
25,6 %
Na kuchyňské lince
8,8 %
Ve sprše
13,6 %
Jinde
2,7 %
Celkem hlasovalo 17552 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Chlamydie mohou vést až k sebevraždě

Chlamydiovou infekci odborníci stále důrazněji spojují s výskytem dalších možných onemocnění, které spolu zdánlivě nesouvisí. Může se jednat o nemoci cévního,...

Výběr článků

Načítám