Hlavní obsah

Co ženám nejčastěji ničí sexuální život

Novinky, Dana Sokolová

V zaměstnání a na ulici ženám obvykle sebevědomí nechybí, ovšem jakmile vejdou do ložnice, otřásá s nimi velká dávka nejistoty. Pro téměř tři čtvrtiny mladých žen je doslova smrtící představou, že muž uvidí jejich povadlé a tlusté tělo v akci. Až 73 procent žen o sobě silně pochybuje a nevěří, že jsou dostatečně smyslné a krásné. U žen matek pak nejčastěji převládají deprese ze strijí.

Foto: Profimedia.cz

Ženy se kvůli svým nedostatkům většinou trápí naprosto zbytečně.

Článek

"Za pochybnosti žen velmi často mohou média a společnost, jelikož neustále opěvují ultra tenké a elegantní modelky či herečky," tvrdí pro Daily mail expert a kouč Spurr.

Podle tohoto lékaře se však ženy trápí naprosto zbytečně. Mužům jsou při samotném milování nějaká kila navíc či kosmetické vady ukradené. Při sexu totiž výhradně přemýšlí o svém potěšení, než o nějakých nedostatcích na ženském těle.

Více jak polovina žen předstírá orgasmus

Ženy si kazí svůj milostný život i kvůli dalším věcem, jako je např. předstírání orgasmu. Podle průzkumu časopisu Cosmopolitan, kterého se zúčastnilo 3 000 žen ve věku mezi 18 - 40 lety, totiž orgasmus předstírají až tři ženy z pěti.

Bohužel to má za následek jediné: muži nemají absolutně důvod něco měnit či se nějak víc snažit. Ženy jsou tak samy proti sobě.

Zajímavé je také zjištění, že až jedno procento žen svůj sexuální život považuje za skutečnou katastrofu.

Naštěstí existují i ženy, které jsou se svým sexuálním životem spokojené. Až jedna třetina žen zažívala se svým partnerem v době průzkumu svůj nejlepší sex v životě. Pokud jim něco chybí, pak maximálně větší četnost.

Koho ženy vyhledávají

U mužů ženy nejčastěji hledají smysl pro humor, společné zájmy a shodné hodnoty. Tyto vlastnosti jsou pro ně mnohem důležitější než pěkný vzhled a peníze.

Naopak co ženy na mužích skutečně nesnáší, to je nedostatečná hygiena muže, pivní pupek, chlupatá záda a povadlá prsa.

To jsou možná i ty důvody, proč stále velké množství žen nemůže ulovit toho "pravého".

Reklama

Související témata:

Související články

Deset procent mladých při sexu posílá smsky

Jakou odpověď na otázku, zda je vhodné věnovat se mobilu a posílat textovky při sexu, by měl člověk očekávat od lidí narozených po roce 1985? Od každého...

Výběr článků

Načítám