Hlavní obsah

Pilulka proti předčasnému vyvrcholení až trojnásobně prodlouží sexuální výdrž

Novinky, Veronika Hušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi muže, jejichž sexuální výkonnost by se mohla spíše počítat na vteřiny než na minuty? Pak právě vám je učena speciální pilulka, která možná tento problém vyřeší a ušetří vás trapných chvilek v intimním životě. Jde o pilulku proti předčasné ejakulaci, která má prodloužit mužskou výdrž až trojnásobně.

Foto: Profimedia.cz

Pilulka prý podpoří kontrolu předčasného vyvrcholení a zvýší sexuální výdrž muže až třikrát.

Článek

Zázračná pilulka by mohla uchránit před nepříjemnostmi plynoucími z příliš krátkého sexu desetitisíce mužů, kteří předčasnou ejakulací trpí. Ti by se tak už nemuseli vyrovnávat se zklamaným pohledem partnerky či odolávat posměšnému "už?".

Podle výzkumů jedna 30mg tableta tři hodiny před stykem zabrání předčasnému vyvrcholení a prodlouží milování až třikrát. Její účinnost je přitom více jak 24 hodin, informoval o tom server Daily Mail.

Až doposud si muži museli vystačit s lokálními anestetiky v podobě nejrůznějších sprejů a krémů. Ty však působily na bázi znecitlivění, a proto si muži nemohli užívat sexu naplno.

Vyvrcholení pod kontrolou

Pilulka Priligy na bázi dapoxetinu funguje na principu přeměny hladiny chemické látky serotoninu v mozku. Muž se díky ní může rozhodnout a kontrolovat, kdy vyvrcholí. Jedná se o látku ze skupiny rychle účinkujících léků běžně používaných k léčbě deprese a úzkosti. Proto by pilulku neměli užívat lidé, kteří se s podobnými problémy léčí.

Pilulka Priligy je určená mužům ve věku od 18 do 64 let a je už k dostání na předpis v některých evropských zemích, nejblíže v Rakousku, Německu či Itálii. Britové, kteří se stydí s problémem navštívit lékaře, si mohou vyjednat předpis po online konzultaci na stránkách Lloydspharmacy.com.

Dlouhý intenzivní sex nicméně vyjde pár docela draho. Za jedno balení, které obsahuje pouhé tři kusy, vysází celých 76 liber (asi 2227 korun).

Na medikament nelze pít alkohol, neboť hrozí vedlejší účinky jako závratě, bolesti hlavy či pocity neklidu.

"Priligy má na sexuální život mužů stejný dopad jako Viagra," tvrdí Nitin Makadia z Lloyds Pharmacy. "Rozhodně přispěje ke zkvalitnění jejich vztahů i osobních prožitků."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám