Hlavní obsah

Zpověď muže, kterého vzrušuje zubní vrtačka a trhání nervů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většině lidí už jen při pomyšlení na návštěvu zubaře běhá mráz po zádech. Najdou se však i tací, kteří stomatologické ordinace vyloženě vyhledávají a touží po pisklavém zvuku zubní vrtačky, protože jim přináší sexuální uspokojení. Tito jedinci trpí sexuální úchylkou nazvanou masochismus.

Článek

Sexuální úchylky existují různé. A vzbuzují zájem veřejnosti.  Asi nejznámější jsou pedofilie, sadismus či právě masochismus. Například i díky filmu Woodyho Allena z roku 1972 "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)," kde se to sexuálními úchylkami jen hemží, je známá např. zoofilie.

Sexuolog Radim Uzel říká, že "zoofilie zůstává dodnes objektem značného zájmu laické veřejnosti. I když je tato sexuální úchylka poměrně vzácná, skoro na každé besedě s dospívající mládeží se na ni zvídaví pubescenti zeptají. Obvykle píší své dotazy na papírky kvůli anonymitě. Nedávno mě jeden ze žáků deváté třídy na takovém papírku požádal, abych pohovořil „o pohlavním styku se "zvýřaty". Neví tedy, jak se píše slovo zvíře, ale už ví, že by se s ním dalo souložit. Nezbývá nic jiného, než ho důrazně upozornit na nebezpečí velice vážných infekcí. Nemluvě o tom, že mu hrozí kopnutí, trknutí nebo pokousání".

Zamilovat se lze i do polštáře

Nedávno jsme také na Novinkách zveřejnili zprávu, že se Korejec Lee Jin-gyu (28) zamiloval a oženil s velkým polštářem, na kterém je obrázek Fate Testarossy, dívky-kouzelnice z populárního asijského kresleného komiksu. Speciální svatební obřad byl dokonce veden knězem. Jeden z ženichových kamarádů uvedl, že je mladík polštářem "totálně posedlý a bere ho s sebou všude. Třeba i do parku nebo na pouť a polštář s ním jede na každé atrakci. I když jde do restaurace, bere ho s sebou, najde mu vlastní místo a objedná mu jídlo".

Rozhodně se nejedná o první bizarní manželství v tomto koutě světa. Jeden Japonec si nedávno vzal svou virtuální přítelkyni Nene Anegasaki, která existuje jen jako postava v nintendové hře Love Plus.

I injekce může sexuálně vzrušit

Ve zmíněných případech však zřejmě svou roli sehrál špatně namířený Amorův šíp. Ten však nehraje roli u sexuálních úchylek. Existují i takové, které nejsou veřejnosti příliš známé. Jedná se například o Dendrofilii. Lidi, kteří jí trpí, sexuálně přitahují stromy a keře. Těm, kteří patří k hierofilům, k uspokojení stačí svatý obrázek nebo soška svatého. Hirsutofily pak vzrušují velmi chlupatí partneři, hlavně v podpaží a na intimních místech.

Název úchylky Formikofilie je odvozen z latinského slova formica, což je mravenec. Je to jedna z variant zoofilie, kdy člověka vzrušují hlavně drobní živočichové, např. šneci, různý hmyz, žáby či mravenci, které si s oblibou přikládá na tělo, hlavně na přirození.

I injekční stříkačka může být pro někoho zdrojem sexuálního vzrušení. Tato úchylka se nazývá Injektomanie.

Reklama

Související články

Radim Uzel: Zázrak oplodnění - soulož s bohem

Minule jsem se tu zmínil, že specialisté dokážou zmrazit oplodněný lidský zárodek a probudit ho k dalšímu zrání až po letech. Jedna čtenářka mě upozornila na...

Výběr článků

Načítám