Hlavní obsah

Striptérka Ergana: svlékáním se u nás uživit nedá

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V Praze začal ve čtvrtek pikantní veletrh Erotica Sex 2009, který bude trvat až do neděle. Na zajímavé akci není problém narazit na herečku Taru White, stejně tak jako na nevkusné blikající vibrátory. Striptérka Ergana Novinkám přiblížila, jak se člověk vůbec k tomuto povolání dostane a jaké to je vystupovat před větším množstvím lidí.

Článek

Pražské Výstaviště hostí i v tomto roce již 15. ročník veletrhu Erotica Sex. Nikterak výrazně se však neliší od loňského ročníku a není tak divu, že většina návštěvníků uvádí, že jsou na tomto veletrhu poprvé. Živých show je sice méně než loni, ale na své si přijdou skoro všichni.

"K této práci jsem se dostala jednoduše. Začala jsem s tancováním na vesnické diskotéce, pak jsem potkala člověka z naší agentury a začala jsem pro ně pracovat. Člověk se naučí časem nestydět. Uživit se tím u nás nedá, ale na nějaké peníze si člověk přijde," řekla mimo jiné v rozhovoru s Novinkami striptérka, která si říká Ergana.

I letos jsou pro zájemce připraveny live show některých českých pornohvězd, stejně jako různé strip show a promítání filmů pro dospělé. Velké množství stánků s erotickými pomůckami nabízí pak mnoho možností pro nákup lechtivých vánočních dárků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám