Hlavní obsah

Němci jsou nejhorší milenci na světě, Češi jsou průměrní

– Londýn
Novinky, Jakub Kynčl

Ženy mají díky nové studii sítě OnePoll.com zase o něco více jasno v tom, v jakých vodách by měly hledat, pokud touží po dokonalém milenci. Nejnovější studie ukázala, že nejhoršími milenci na světě jsou Němci následovaní Angličany a Švédy. Naopak nejkrásnější chvíle čekají ženy s většinou Španělů, Brazilců a Italů.

Článek

Nelichotivý titul nejhorších milovníků na světě získali němečtí muži jen velmi těsně, na záda jim totiž dýchalo britské osazenstvo. Němci si svůj prim vysloužili tím, že je jejich tělesný odér podle velkého množství žen více než nevyhovující. Angličané je pak následují kvůli své lenosti. Za bronzovou příčkou Švédů pak stojí jejich slabá výdrž.

Nová studie zjišťovala názory více než 15 000 žen z 20 zemí. Vyjma jednoduchého seřazení musely ženy také zdůvodnit své rozhodnutí. A tak se Angličané dozvěděli, že veškerou "práci" nechávají na ženách, Nizozemci zjistili, že jsou příliš dominantní a Skotům bylo předhozeno, že jsou příliš hlasití.

O Češích ženy ve studii skoro nemluvily. Zřejmě tedy nepatří mezi nezapomenutelné Casanovy, ale stejně tak nezanechávají špatné vzpomínky jako mnoho Němců či Angličanů.

"Tyto výsledky by dost možná mohly tisícům mužů po celé Evropě otevřít oči a ženy cestovatelky budou možná moci odhadovat své budoucí milence ještě o špetku lépe," uvedl mluvčí společnosti, která stojí za výzkumem.

Nejhorší milovníci na světě
1.Němci (moc smradlaví)
2.Angličani (moc líní)
3.Švédi (moc rychlí)
4.Nizozemci (moc dominantní)
5.Američani (moc drsní)
6.Řeci (moc sladcí)
7.Velšani (moc sobečtí)
8.Skoti (moc hlasití)
9.Turci (moc se potí)
10.Rusové (moc chlupatí)
Nejlepší milovníci pochází naopak ze zemí
1. Španělsko
2. Brazílie
3. Itálie
4. Francie
5. Irsko
6. Jižní Afrika
7. Austrálie
8. Nový Zéland
9. Dánsko
10. Kanada

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám