Hlavní obsah

Povahu žen lze vyčíst i z tvaru jejich pozadí

Londýn

Plastičtí chirurgové za léta své praxe dobře vědí, jak některé fyziognomické rysy mohou bezchybně vypovídat o osobnostních charakteristikách. Ale podle britského experta Sama Amose lze vyčíst tyto vlastnosti dokonce i z tvaru pozadí, zvláště toho ženského. Celkem se přitom rozlišuje šest základních tvarů.

Článek

Prvním a poměrně oblíbeným tvarem zadečku je tzv. zakulacený, který souvisí podle Amose především s osobností upřímnou a čestnou.

Typicky ženská forma pozadí tvaru vázy s úzkým pasem široce se rozšiřujícím k bokům a připomínajícím obrácené srdce, pak vypovídá o náladovosti její majitelky. Taková žena bývá často zmítaná rozladěností.

Méně atraktivní je pak tvar srdčitý, kdy je zadeček poměrně malý, boky nejužší a naopak pas nejširší s typickými tukovými polštáři na horních okrajích pánve. Takové pozadí prý souvisí s osobností silně emocionální.

Pevný zadeček symbol energie

Častým ženským pozadím je také plochý tvar s širšími boky, ale velmi plochým profilem. Majitelky tohoto zadečku jsou velmi smělé a důvěřivé.

Útlý a svalnatý zadeček perfektního tvaru vypovídá především o tom, že jeho majitelka je hodně aktivní, miluje pohyb, často cvičí a je energická.

Konečně jsou tu majitelky chlapeckého pozadí, které jen podle pozadí v kalhotách nelze jasně rozlišit od mužů. Takové ženy jsou bezstarostné, v horším případě až lehkovážné.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy nejvíc pohupují boky v neplodné dny

Pokyvující se ženské boky jsou pro muže velmi přitažlivé, ale jejich majitelky se snaží své protějšky chůzí mást. Zatímco pány kroutící se zadeček vydráždí...

Nízké sebevědomí vylepší podzadenka

Americká psycholožka Karin Hartová se celý život snaží zvedat lidem sebevědomí a pomáhat jim v nejtěžších životních situacích. Když jí samotnou ale začalo...

Šimpanzi se podle vědců poznají podle zadnice

Možná si myslíte, že své přátele znáte dobře, ale ve srovnání se šimpanzi jsou lidé velmi pozadu. Výzkum amerických vědců však prokázal, že naši nejbližší...

Výběr článků

Načítám