Hlavní obsah

Ben Affleck čelí zatykači a se svatbou otálí

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Bulvární časopisy nenechávají Bena Afflecka ani chvilku na pokoji, a to také kvůli přítelkyni Jennifer Lopezové a jejich společné svatbě. Nyní Affleck čelí navíc zatykači kvůli jisté 29leté Taře Rayové, která ho minulou sobotu u zvláštního soudu v Severní Karolíně obvinila z toho, že jí vyhrožoval takovým způsobem, že se bála o svůj život.

Článek

Rayová uvedla, že incident se stal 25. září v severokarolínském městečku Kure Beach. Její advokát prý jí poradil, aby blíže nezveřejňovala obsah výhrůžek.

Affeck si nevzpomíná

"Skutečně jsem se jím cítila ohrožena na životě," řekla nicméně tato žena televizní stanici Fox. Přiznala současně, že se s Affleckem loni v únoru stýkala.

Místní soudce vydal na Afflecka zatykač. Policejní důstojník Andrew Everhart nicméně uvedl, že je v něm herec obviněn pouze ze slovních výhrůžek a zdůraznil, že "pan Affleck není obviněn z žádného přestupku". Affleckův mluvčí tvrdí, že si Ben na žádnou takovou ženu nevzpomíná a jí jde zřejmě jen o zviditelnění na úkor populárního herce.

Svatba ano, či ne?

Ben Affleck je nyní údajně na farmě poblíž Savannah v Georgii spolu s Jennifer prý vymýšlejí, co bude s jejich vztahem. "Užíváme si volno. Oba jsme tvrdě pracovali. Prostě chceme mít na chvíli ticho a klid," prohlásil Affleck. Časopisu In Touch také potvrdil, že svatba, byť v soukromí, bude.

Našli se ovšem přátelé, kteří k zdánlivé idylce přilili kapku jedu. " Jennifer odjela za Benem do Georgie, aby dokázala, jak moc jí na Benovi záleží a že může být šťastná jedině s ním," pravil jeden z nich. Další si přisadil slovy: "Jennifer je nešťastná. Ben se nechce ženit".

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová plánuje Affleckovi mateřskou dovolenou

Hollywoodští krasavci nemají se svým partnerkami zřejmě lehký život. Zatímco Jennifer Anistonová diktuje svému manželovi Bradu Pittovi jaké role může či nemůže...

Výběr článků

Načítám