Hlavní obsah

Ženská sexuální fantazie se výrazně odlišuje od té mužské

New York

Pokud by muži hledali ideální protějšek, jenž by s nimi sdílel sexuální fantazie a sny, pak by museli souložit opět a jen s mužem. Nejnovější rozsáhlý průzkum totiž odhalil, že v desítce nejčastějších fantazií mužů a žen se obě pohlaví sotva scházejí. Ženy si podle průzkumů ve fantaziích rozumí pouze s ženami, zatímco muži s muži. Naštěstí má příroda jiné pudové klíče, pomocí nichž se opačná pohlaví přitahují.

Foto: Profimedia.cz

Tak jako ženy touží po sexu s více muži najednou, tak naopak muži touží po sexu s více ženami najednou.

Článek

S výzkumem sexuálních fantazií už začal Alfred Kinsey, jeden z nejslavnějších sexuologů dvacátého století. A od jeho dob se ví, že ženy častěji zahrnují do svých fantazií svého partnera, zatímco muži sní nejčastěji o sexu s jinými ženami, nejčastěji s mediálně známými sexbombami.

S výzkumem sexuálních fantazií už začal Alfred Kinsey, jeden z nejslavnějších sexuologů dvacátého století. A od jeho dob se ví, že ženy častěji zahrnují do svých fantazií svého partnera, zatímco muži sní nejčastěji o sexu s jinými ženami, nejčastěji s mediálně známými sexbombami.

Jednu z nejrozsáhlejších sond do erotických fantazií mužů a žen provedla společnost Lavalife. Analýza dat hovoří jasně. Top desítka fantazií u mužů se liší od té, kterou sestavily ženy.

Deset nejčastějších erotických fantazií mužů:
1. Sex ve třech. Nejčastější fantazie mužů, přičemž většina sní o sexu se dvěma ženami.
2. Sex na neobvyklých místech. Stůl v kanceláři, pláž, zkušební kabinka či průchod frekventované ulice a spousta dalších.
3. Hra na role a převleky. Je to trochu klišé, ale pravdivé. Muži milují ženy, které přijdou domů v převleku za sestru, učitelku, jeptišku či sociální pracovnici a nechají se svést.
4. Sex s cizinkou, náhodnou kolemjdoucí, stopařkou. O podobném sní ženy, ale většinou v dost romantickém směru, zatímco v mužské fantazii se jedná většinou o zvrhlou sexem posedlou děvu.
5. Zakázané ovoce. Sex s šéfovou manželkou, zatímco ona hovoří s šéfem. Sex se sestrou své přítelkyně či manželky. Variant existuje bezpočet.
6. Sledovat přítelkyni či manželku s jiným mužem. Žárlivost je prý u mužů totiž silně afrodiziakální.
7. Orgie. Slovo hovoří samo za sebe a týká se nejodvážnějších forem sexu.
8. Výrazně mladší či starší žena. Muže odjakživa přitahovaly ženy velkého věkového rozdílu – výrazně starší (muži v mladém věku) jako učitelky, či výrazně mladší (muži vyššího věku) jako žákyně či lolitky.
9. Harém. Jediný muž a spousty krásných žen, o jejichž přízeň nemusí snící soutěžit, ale které jsou tu jen pro něj.
10. Dominance vs. submitivita a hra na pána/paní a otroka/otrokyni. Od žen se liší často povahou hry. U mužů je to hra čistě sexuální plná svazování a bičíků.
Deset nejčastějších erotických fantazií žen:
1. Únos sexy cizincem. Typická fantazie vycházející z romantičnosti ženské duše.
2. Luxusní eskorta. Ženy sní o tom, že jsou luxusní profesionálkou vydělávající erotickými službami velké peníze. Tahle fantazie nahrává faktu, že je prostituce nehynoucím řemeslem.
3. Lesbické hrátky. Jedna z mála věcí, kde by ženská fantazie plně vyhovovala mužům, kdyby aktérky lesbických hrátek ze svého snu muže nevylučovaly.
4. Muž otrok v domácnosti. Nejde o klasickou hru na otroka a dominantní paní, ženy v tomto případě sní o muži, který jako otrok uklidí jejich byt a přitom se nechá svést k mazlení a sexu.
5. Starší žena a mladší muž. Starší ženy velmi často sní o svodu zajíčka. A někdy uspějí, jsou totiž zajíčci, kteří o starší učitelce také sní.
6. Dva a více mužů. V tomto bodě ukojí svou fantazii jen málokterá žena. Většina mužů sní o trojce či skupinovém sexu, kde převažují ženy.
7. Sex na veřejnosti. Tady se mohou ženy opět setkat s muži, pokud patří veřejné místo k fantazii mužů milujících neobvyklá místa.
8. Dominance. Ženy sní o poslušném muži, který ochotně plní jejich příkazy. Zde se mohou ženy setkat s mužskou fantazií, pokud kápnou na submisivního poslušného jedince.
9. Exhibicionismus. Ženy se velmi rády ukazují, raději dokonce než muži.
10. Voyeurismus. Ženy rády špehují. Muže to bere taky, ale ne tolik, jako ženy.

Anketa

Po čem toužíte a sníte vy?
Být unesena sexy cizincem.
5,9 %
Být chvíli luxusní prostitutkou.
5 %
Zúčastnit se lesbických hrátek.
16,3 %
Mít muže jako otroka v domácnosti.
1,6 %
Mít sex s mladším mužem.
3,2 %
Milovat se s více muži najednou.
22,2 %
Prožít sex na veřejnosti.
4,1 %
Po poslušném muži, který ochotně plní příkazy.
1,2 %
Být alespoň chvíli exhibicionistkou.
0,6 %
Špehovat při sexu někoho jiného.
2,1 %
Po něčem zcela jiném.
37,8 %
Celkem hlasovalo 2938 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Každý druhý zažil lásku či sex na pracovišti

Milostné vztahy na pracovišti nejsou žádnou vzácností. Podle statistik dokonce každá pátá láska a každé třetí manželství začalo právě v zaměstnání. Vždyť, kde...

Výběr článků

Načítám