Hlavní obsah

Prchajícího vězně uvědčily vysoké podpatky

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SAO PAULO

Dokonalý make-up, paruka, šaty a boty měly brazilskému vězni dopomoci ke svobodě. Prozradila ho ale "maličkost" - neumělá chůze na vysokých podpatcích. "Vypadal jako kachna," odhalil důvod zatčení muže jeden ze členů vězeňské stráže v převýchovném zařízení na předměstí Taquaritinga, která vyšňořeného recidivistu Moacira Pacagnana zadržela.

Článek

"Opravdu to bylo dost nechutné. Ve tváři vypadal jako překrásná žena, ale ta chůze... Zradily ho vysoké podpatky. Nutno říci, že byl také velmi nejistý kvůli svým "ňadrům". Neustále si na ně, asi ve snaze ujistit se, že drží, sahal. A to přeci ženy nedělají," vypověděl zasahující strážník pro deník Estado de Sao Paulo. "Neměl vůbec žádné sebevědomí," dodal všetečný muž.

Osmadvacetiletý recidivista už je opět za mřížemi. Za pokus o útěk může dostat až několik let. Nyní se snaží tamější policie zjistit, odkud vzal nezbytné propriety k dokonalému převleku, tj. kdo mu přímo do věznice přinesl paruku, kdo jej nalíčil atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám