Hlavní obsah

"Pejskaři" prý roznášejí pohlavní choroby

LONDÝN

Ve Velké Británii se rozmáhá nová zábava - "sexuální pejskaření" (dogging), což je původně výraz pro procházku se psem v přírodě. V nové podpobě jde o nevázané sexuální radovánky v trávě. Většina těchto "pejskařů" se dopředu nezná, což zvyšuje jejich napětí a potěšení. Rizika? Pohlavní choroby.

Článek

Dogging coby sexuální hrátky představuje skupinový pohlavní styk, při němž se scházejí zejména exhibicionisté a voyeuři někde v parku či u auta, aby si společně užili - každý po svém. Existuje také už mnoho internetových stránek, které informují o místech, kde se "pejskaři" scházejí a nalézají nové a nové partnery.

Na případný sraz může zájemce upozornit i včas zaslaná SMS nebo e-mail. Jedna z největších internetových stránek, kde je už přihlášeno 22 tisíc lidí, tvrdí, že exhibicionisté jsou většinou ženy nebo páry, zatímco voyeuři hlavně muži.

Ředitel hygienické stanice v hrabství Kent však listu The Guardian řekl, že lékaři zaznamenali nárůst žloutenky typu B a dalšími dotazy zjistili, že jej zčásti mají na svědomí právě "pejskaři". Lékaři varují, že je jen otázkou času, kdy mezi "sexuálními pejskaři" začne řádit syfilis či HIV/AIDS.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám