Hlavní obsah

Klient napadl pracovnici erotické linky, nelíbila se mu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLOESTI

Rumunskou pracovnici erotické linky napadl její stálý klient poté, co zjistil, jak ve skutečnosti vypadá. Ženu podle jejího vzrušujícího hlasu poznal, když nakupovala na tržišti v Ploesti. Byl to první problém, který operátorka linky známá pod jménem Ella za pět let, co pro erotickou službu pracuje, zažila.

Článek

"Protože nejsem hezká a jedna moje noha je kratší než ta druhá, nikde mě nechtěli zaměstnat. Tuhle práci jsem dostala jenom proto, že mám hlas, ze kterého jsou muži diví," svěřila se napadená deníku Ziurnal.

"Naši klienti nevědí, kdo sedí na druhém konci linky. Předpokládám, že si mě představují jako dokonalou ženu. Tou já ale nejsem. Ten muž, který mě napadl, je stálý zákazník, který vždy chce k telefonu mě," uvedla Ella.

"Poznal mě, když jsem si na tržišti říkala o petržel. Řekl, že je v šoku a připadá si podveden. Myslel si prý, že jsem žena s ideálními mírami. A tak se rozhodl pomstít," řekla pracovnice erotické linky s tím, že i přes nepříjemnou zkušenost bude ve své práci pokračovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám