Hlavní obsah

Ženy neodolatelně lákají muži v brýlích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mnozí lidé v dětství zažívají kvůli brýlím šikanu či diskriminaci ze strany vrstevníků. Někdy se dokonce tato optická pomůcka stane terčem posměchu, ale to neplatí v dospělosti. Naopak, pánové by se sexy moderním obroučkám vyhýbat neměli. Na většinu žen totiž vkusné brýle působí jako lákadlo.

Foto: Profimedia.cz

Muži s brýlemi se sice často cítí zakomplexovaní, ve skutečnosti však o ně ženy mají velký zájem.

Článek

Muže v brýlích vnímají ženy jako inteligentní a sofistikované. Dokonce většině dívek a dam připadají brýle sexy. Vyplynulo to z průzkumu společnosti Boots Opticians, podle níž by pánové před kontaktními čočkami měli dávat přednost skutečně brýlím. Velmi oblíbené jsou masivní a široké obroučky, které také patří mezi ty nejmódnější.

„Ohromujících 96 procent žen si myslí, že muži vypadají přitažlivěji v brýlích, protože vypadají inteligentněji a sofistikovaněji, což z nich činí dokonalého partnera na rande,“ uvedl mluvčí společnosti Boots Opticians.

Přestože téměř všechny dámy obdivují muže v brýlích, pánové jejich nadšení nesdílejí. Většina z nich naopak brýle považuje za handicap své atraktivity.

Reklama

Související články

Sluneční brýle pomáhají už 68 let

Sluneční brýle nosí lidé k ochraně zraku už od roku 1940. Móda se od té doby mnohokrát změnila, brýle však zůstávají nezbytnou pomůckou. Neobejdou se bez nich...

Výběr článků

Načítám