Hlavní obsah

Dnešní mladí svobodní muži hledají především spřízněnou duši

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Dnešní svobodní muži rozhodně neodpovídají stereotypní představě společnosti, která je vnímá jako nezralé, necitlivé a posedlé sexem. Oni sami prý tuto nálepku přímo nesnášejí, protože v absolutní většině jsou citliví, myslí na rodinu a partnerky si pečlivě vybírají s perspektivou manželství, tvrdí vydavatel internetového magazínu o životním stylu pro pány AskMen.com.

Foto: Profimedia.cz

Dnešní muži jsou podle průzkumu narozdíl od všeobecných představ věrní a vztahy plánují s ohledem na založení rodiny.

Článek

Tedy vyplývá to z průzkumu, který magazín udělal mezi svými čtenáři. Na otázky týkající se životního stylu svobodných mužů odpovědělo sedmdesát tisíc tzv. single pánů ve věku kolem 28 let.

Mladí svobodní dnes prý nehledají sexuální úlety, ale při schůzce s protějškem jich 77 procent vždy myslí na to, zda by dotyčná mohla být potenciální manželkou a 75 procent mladých mužů hledá především spřízněnou duši.

O podvádění neslyší rádo 69 procent dotazovaných, kteří tvrdí, že jsou svým partnerkám věrní a požadují totéž od ní. Být dobrým partnerem a otcem je velmi důležité pro 56 procent mladých mužů, kteří v těchto atributech spatřují ryzí mužnost.

A když jim milovaná žena ublíží či se s nimi rozjede, nestydí se za slzy 75 procent pánů, zatímco 57 procent mužů se nestydí zase za to, že vaří a přitom si tuto činnost užívá.

"Výsledky této studie budou překvapením pro mnoho žen, většina z nich má naprosto odlišnou představu o tom, jak průměrný muže dnes myslí a co cítí. Představa, že mladí muži chtějí být stále jen svobodí a skákat z postele do postele, není pravdivá,“ tvrdí šéfredaktor časopisu James Bassil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám