Hlavní obsah

Seriály a fotbal v televizi jsou zaručenými zabijáky sexu

Novinky, Famous

Ženy udělají téměř cokoli, aby nepřišly o svůj oblíbený seriál v televizi. Podle průzkumu jedné britské společnosti se klidně vyhnou sexu nebo odmítnou domluvené pozvání na skleničku. Muži jsou ale stejní, kvůli fotbalovému utkání v televizi by na sex klidně zapomněli úplně.

Článek

Podle britské společnosti Tiscali televize představuje pro 56 procent diváků důležitějšího duchovního vůdce než náboženství. Telekomunikační společnost vyzpovídala šestnáct set britských diváků. Z výsledků průzkumu vyšlo najevo, že 17 procent žen ve věku 16 až 24 let uspíší sex nebo se mu vyhne zcela, pokud nehodlá přijít o svůj oblíbený seriál.

Pětina žen se přitom souloži vyhne úplně, pokud by měla kvůli ní přijít byť o pár prvních minut svého seriálového miláčka. Ženy také plánují podle vysílacího schématu rodinné dovolené, víkendové výlety a setkání s přáteli. A pokud se jim nehodí, klidně pozvání na skleničku odmítnou s tím, že mají příliš mnoho práce.

Větší potěšení z televize než z času stráveného s rodinou a přáteli má dvanáct procent všech vyzpovídaných. „Loajální fanoušci nechají jen máloco stát v cestě sledování svého oblíbeného pořadu,“ uvedl ředitel společnosti Tiscali TV Simon Hunt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám