Hlavní obsah

Nejnovější trend v seznamování - Fér rande

Toužíte se seznámit a nevíte jak na to? Pak právě pro vás je určená netradiční akce, která se rozjíždí v listopadu v Praze a v Plzni - Fér rande. Jde o nejnovější trend v seznamování, tzv. speed dating, kdy mají nezadaní možnost se seznámit hned s více protějšky najednou.

Článek

"Spousta mladých lidí se věnuje naplno své kariéře a pohybuje se většinu času od počítače v kanceláři k počítači doma. Málokdy se dostanou mimo okruh stejných lidí, aby mohli poznat někoho nového, kdo by jej zaujal. Znám to z vlastní zkušenosti. Fér rande taková příležitost je," vysvětluje Lenka Černá ze společnosti Excellent Plzeň s.r.o. 

Na Fér rande se totiž sejde až 15 mužů a 15 žen. Na začátku večera si účastníci vyberou uvítací drink a pak začne rovnou kolo tříminutových rozhovorů "face to face". "Tři minuty jistě nestačí na to, aby člověk druhého poznal, ale vnímá, jestli je tu nějaká základní sympatie a zájem o další poznávání. A pokud ne, je určitě snazší vést s takovým partnerem tříminutový rozhovor,  než s ním trávit celý večer jako třeba v případě schůzek domluvených naslepo po internetu," uvádí jednu z výhod Lenka Černá.

Až potud se akce neliší od svých "starších příbuzných" po celém světě. Na rozdíl od některých z nich ale nenechá Fér rande odejít účastníky hned  po kole rozhovorů. V druhé části večera je čeká program, při němž se budou moci trochu blíž poznat. 

Každý dostane kontakt jen na toho, kdo o to projeví zájem

To nejdůležitější dostane každý do 24 hodin po skončení Fér rande - kontakty na účastníky, které bude chtít znovu vidět a kteří vyjádřili přání vidět jeho.

"Tak se vyloučí nepříjemné situace, kdy by měla o setkání zájem jen jedna strana. Jak kontakt využijí a jestli z jejich setkání vznikne nějaký vztah, už záleží zcela na účastnících. My bychom jim to určitě přáli," říká Kateřina Chejlavová.

Takže kdy a kde poprvé? V Praze 4. listopadu v restauraci Maranatha v BBCentru Brumlovka a v Plzni 25. listopadu v kavárně CrossCafe v Jungmannově ulici. Na akci je třeba se předem přihlásit. Registrační formulář i termíny dalších setkání, případně podrobnější info o průběhu akce najdete na www.fer-rande.cz .

Reklama

Související témata:

Související články

Flirt na dovolené se řídí různými pravidly

Mnohé dívky a mladé ženy využívají dovolené u moře k letním flirtům a románkům. Málokterá odolá zájmu a touze tamního rodáka. Kromě možného zdravotního rizika...

Svobodní si potrpí na známost na jednu noc

Náhodné seznámení se vstřícnou ženou, která se nijak už při prvním setkání nebrání intimnímu sblížení, považuje většina svobodných německých mužů za zcela...

Sexuální inzeráty jsou stále otevřenější

Je to fantastický jev. Za celý život nepotkáme dva naprosto stejné jedince. Dokonce jednovaječná dvojčata mají nespočet odlišností, i když nemusí být na první...

Výběr článků

Načítám