Hlavní obsah

Ženské sobectví a soutěž o tisícovku

Právo, Radim Uzel

Žena může vždycky, muž jen sporadicky. Tento slogan zavání humornou nadsázkou. Nicméně rozličné fungování ženských a mužských pohlavních orgánů dodává takovému konstatování punc pravdivosti.

Článek

Erekce mužského pohlavního údu patří mezi nejsložitější a nejvíce komplikované funkce lidského těla. Navíc je na vůli člověka nezávislá. Není divu, že se ten komplikovaný mechanismus občas zadrhne. Léčba bývá někdy setsakramentsky obtížná a nákladná.

Obdobou erekce je zvlhnutí genitální sliznice u ženy. To až tak veliký zázrak není. Dá se nahradit umělou lubrikací, třeba gelem za pár korun. Muže a ženu potkává v průběhu života různá intenzita sexuální potřeby. Je to vůbec nejčastější sexuální problém, který by se dal lapidárně vyjádřit: jeden chce a druhý ne.

Nedávno se jedna dáma ve svém internetovém blogu rozčílila nad tím, že jsem v takovém případě doporučoval: "Řešení nespočívá v jednostranném zvyšování nebo snižování příjemného pocitu provázejícího pohlavní vzrušení, ale ve snažení obou partnerů, na kterém se oba budou podílet stejným dílem. Je samozřejmé, že se muž bude muset občas smířit s onanií. Ale přibližně ve stejném počtu případů by mu měla žena vyjít vstříc a realizovat pohlavní styk i tehdy, když k tomu nemá příliš chuti."

Žena sobecká považuje sex za prostředek k vlastnímu uspokojení

Co na to dotyčná blogerka? "Nejsme snad v osmnáctém století, aby platilo: zatni zuby, pán tu ošklivou věc potřebuje a ty pak budeš mít chvíli klid. Její eroticky nenasytný manžel by si měl dát spíš studený obklad." Přiznám se, že bych nechtěl studené obklady od dámy, která považuje pohlavní styk za ošklivou věc.

Tak jak to je s tím pohlavním stykem, když žena nemá příliš chuti? V praxi to bývá tak, že se jednou vymluví na bolesti hlavy, jindy na nějaký jiný neduh. A teď vám něco řeknu. Pokud si nějaká žena myslí, že pohlavní styk by měl sloužit pouze k jejímu potěšení a každý nedostatek chuti je jednoznačnou příčinou sexuální abstinence, je ženou sobeckou, nepřející a sebestřednou.

S kolegou Plzákem prý ztělesňujeme šovinistickou sexuologii

Tu paní z internetového blogu podezřívám, že prostě nemá svého manžela ráda. V jejím životopise jsem si přečetl, že studovala rok v USA. Pokud je sexuálně zdravá, nemohlo ani jednoroční americké studium deformovat její chápání sexuálních vztahů natolik, aby mé nabádání k vzájemné toleranci, láskyplné ohleduplnosti nebo k tomu, aby si lidé vycházeli vstříc, interpretovala slovy: "Dneska mám nárok! Dělej, lehni! A jestli ne, najdu si jinou!" Tak to bych v kůži jejího partnera chtěl být tak leda po smrti. Nepatřím prý mezi oblíbence této dámy. Po pravdě řečeno, není o co stát. Společně s kolegou Miroslavem Plzákem prý pro ni ztělesňujeme šovinistickou sexuologii. Navíc se příliš nevyvíjíme a nepřizpůsobujeme současnému pojetí světa.

Pokud je současné pojetí světa založeno na ženském sobectví, jsem rád, že se nevyvíjím. Často prý také pohovořím o tom, že nevěra je fajn. To považují za nesmysl a za nehoráznost. Proto jsem se rozhodl vyhlásit novou soutěž pro všechny lidi, kteří mají chuť číst mé články nebo knihy. Člověk, který v nich najde tvrzení, že nevěra je fajn, dostane ode mne tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Tajný život mužů a žen

Nedávno mi psala jedna mladá žena, že načapala svého manžela, jak v noci sedí u počítače a prohlíží si pornografické stránky. Výsledkem byla novomanželská...

Nevěra je program přírody

Nedávno byla zveřejněna překvapivá data o tom, kolik sexuálních partnerů máme během života. Zatímco český muž souloží od narození do smrti průměrně s 8,1...

Bisexualita jako mýtus

Bisexualita je mýtus.Občasné lovení ve vodách pohlaví, které není vlastní mé přirozenosti, je způsobeno buď tlakem situace, nerozhodností, nebo zvídavým...

Výběr článků

Načítám