Hlavní obsah

Právě začínají "Dny sexuální vitality"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Problémy s erekcí trápí každého druhého muže, přesto se jen malá část z nich nebojí svěřit se se svým problémem lékaři. Osloví-li i vás na jednom z pražských či brněnských koupališť slečna s otázkou, zda jste spokojeni se svým sexuálním zdravím, nelekejte se. Jde o zástupkyně občanského sdružení Fórum sexuální vitality, které budou během Dní sexuální vitality radit mužům, jak překonat ostych z návštěvy lékaře.

Článek

Občanské sdružení Fórum sexuální vitality vyhlašuje již čtvrtým rokem osvětovou akci Dny sexuální vitality, která by měla napomoci odtabuizování tématu erektilní dysfunkce a poradit mužům, jak hovořit o problému s lékařem. Smyslem akce je upozornit na skutečnost, že ač porucha erekce trápí každého druhého muže staršího 35 let, pouze 10 procent z nich vezme odvahu do hrsti a navštíví s problémem lékaře.

Zástupkyně Fóra sexuální vitality tak budete moci potkat vždy odpoledne od 14.00 do 18.00 od 31.7. do 10.8. na osmi pražských a pěti brněnských koupalištích.

"Porucha erekce může signalizovat výskyt podstatně závažnější choroby, jako je například cukrovka. Důvody k návštěvě lékaře jsou tak hned dva. Lékař pacientovi v případě poruchy erekce nejen navrhne účinnou léčbu, ale také případně vyloučí výskyt jiného onemocnění," říká sexuolog MUDr. Martin Hollý.

Koupaliště, která se účastní Dnů sexuální vitality
Praha: Pražačka, Šeberák, 1. pražská pláž na Smíchově, Hostivařská přehrada, Petynka, Stírka, Lhotka, Divoká Šárka, Slavia
Brno: Kraví Hora, Zábrdovice, Starý Lískovec, Královopolská

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám