Hlavní obsah

Kancelář je líhní nových vztahů i nevěry

Novinky, Famous
LONDÝN

V kanceláři se ale dějí věci, zjistil britský magazín New Woman. Provedl výzkum mezi svými čtenářkami a odhalil, že na pracovišti vzniká až 61 procent nových vztahů, většina lidí zde flirtuje, řada z nich také podvádí své partnery.

Článek

Sex v kanceláři si podle průzkumu již někdy užilo přes 30 procent žen. Partnerovi nevěrných bylo s kolegou z práce 25 procent žen. Ale ani ti odolnější vůči svodům se nezdráhají pomrkávat a vznášet sexem nabité narážky. K flirtování se přiznalo 94 procent žen.

Když už si nevěru odpustí, zařadí ženy přitažlivého kolegu či kolegyni do svých fantazií. Přiznává se k tomu osm z deseti žen.

Na kolegu od protějšího stolu si časem zvyknete

Sexuální harašení zatím v Evropě zřejmě nemá tak nepříznivé podmínky jako v USA. Z průzkumu vyplynulo, že se s ním setkalo 90 procent žen, ale jen 2 procenta si stěžovala. Přitom potěšení sexuální narážky přinesly 47 procentům žen, zatímco jako žert to vnímalo 33 procent a 18 procent si dokonce poté domluvilo rande.

"Mnoho lidí nachází lásku na pracovišti, protože je to nejideálnější prostředí pro pomalu vznikající vztah - mužský kolega na druhé straně pracovního stolu nemusí být okouzlující, ale pomalu si na něj zvyknete," tvrdí expertka na mezilidské vztahy Lauren Libbertová.

Reklama

Související témata:

Související články

Léto a sex na jednu noc

Flirtování, sexuální úlety k létu neodmyslitelně patří. Kdy jindy jsou ženy i muži tolik nabití sexuální energií jako právě v létě. Jak úspěšně zvládat tyto...

Když souloží v práci, ať se zamykají

Než jsem začal přednášet pro zaměstnance jedné významné instituce, zavolal si mě stranou její ředitel. "Řekněte jim prosím, aby se v kanceláři laskavě...

Lásce se v kanceláři daří

O lásce v kanceláři sní většina zaměstnanců i přes skutečnost, že jsou vztahy v zaměstnání většinou nežádoucí. Podle australského výzkumu si lásku v zaměstnání...

Výběr článků

Načítám