Hlavní obsah

Muži jako oběti sexuálního vyděračství

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný francouzský filozof Jean Jacques Rousseau prohlásil už před dvěma sty padesáti roky, že muž bude vždycky jenom tím, co z něj udělá jeho žena. To je samozřejmě voda na mlýn feministkám všeho druhu a veškerého kalibru.

Článek

Ty navíc požadují, aby tato ženská dominance byla všude ustavičně zdůrazňována a zveřejňována. Jednou jsem v debatě s Miroslavem Plzákem vyprávěl o svém dědečkovi, praktickém lékaři, který byl nespornou hlavou rodiny. Ale také o své babičce, která byla zase rodinným krkem. A tou hlavou setsakramentsky mistrně kroutila. Kroucení však bylo skryté a nenápadné. Takže hlava zůstávala hlavou.

Přesto se na mě snesl hned po odvysílání pořadu nesmiřitelný feministický hněv. Hlavou se prý nemá kroutit tajně a málo, má se kroutit veřejně a fest.

Na moc ženské síly jsem si vzpomněl i nedávno, když se u soudu projednával případ psychicky způsobené impotence. Mužská sexuální síla je většinou velice křehkou květinou. Pod náporem ženského zesměšňování a ponižování okamžitě vadne.

Žena mu způsobila impotenci, aby ho mohla vydírat

"Jako chlap už nestojíš za nic!" "Jak tak koukám, tak si s tebou už moc těch radostí neužiju!" Nebo to klasické: "Franta Brabec, ten přispěl, ale ty umíš tak nanejvýš plivat na lokomotivy." Takové věty mohou udělat impotenta i z toho nejvýkonnějšího lamželeza.

Některé ženy dokážou této taktiky mistrně využívat. Nedávno se mi dostal do rukou případ špičkového manažera, který utrpěl náhlou poruchu potence. Nezpůsobila mu ji však přemíra práce, jak by člověk čekal, způsobila mu ji jeho velice atraktivní partnerka.

Systematicky jejich pohlavní život znevažovala a už předem se mužovi posmívala. Co je na tom nejhorší, podle vlastního přiznání dělala záměrně, aby ho mohla ovládat. Časem mu začala dokonce vyhrožovat, že jeho impotenci zveřejní. Prozradí ji ve společnosti a také ji prodá do novin. On, jako osoba veřejně známá, bude znemožněn a potupen. Pokud se ovšem nevykoupí drahým darem, nákladnou dovolenou nebo nějakou jinou materiální protislužbou. Zkrátka to bylo vyděračství par excellence.

I mladé dívky dovedou být vypočítavé

Vydírání muže však nemusí být doménou zralých a vychytralých žen. Svědčí o tom bizarní případ dvou dívek, kterým bude zanedlouho teprve patnáct let.

Jednu z nich nedávno osahával její kamarád. Žádný pohlavní styk, jenom takové mládežnické muchlování. Ale i to by mohlo být u soudu hodnoceno jako sexuální zneužívání nezletilé. Dotyčná teď mladíkovi vyhrožuje, že ho práskne policii a kamarádka jí to navíc dosvědčí. Neudělá to ale v případě, že jim něco zaplatí nebo koupí.

Nad takovou pubertální vypočítavostí stydne krev. Ejhle, další argument pro snížení věkové hranice sexuální ochrany mládeže z patnácti na čtrnáct let.

Reklama

Související témata:

Související články

Erotické pachy a vůně

"Na internátě nás žije na pokoji pět a všechny dostáváme menstruaci ve stejný den. Jak je to možné?" ptala se mě kdysi jedna dívka. Samozřejmě nečetla známý...

Tajuplný svět hormonů

Televizní seriál patřil odjakživa k divácky vděčným pořadům. V prehistorických dobách televizních začátků se vyskytovaly dokonce seriály naučné. Jeden z nich...

Zlodějem spermií je znečištěné prostředí

Loupežnické historky černé kroniky se těší neutuchajícímu zájmu čtenářů, i když jim často chybí happy end. Většinou se nikdo nedozví, co se stalo s bankovkami...

Výběr článků

Načítám