Hlavní obsah

Muž žádá navrácení peněz za nepovedené prodloužení penisu

MNICHOV

Šestadvacetiletý Němec, který si půjčil asi 7,5 tisíc eur (cca 218 tisíc korun) od své matky na prodloužení penisu, žádá nemocnici o navrácení peněz. Operace se podle něj nepovedla. Jeho penis je prý teď ještě kratší a navíc zdeformovaný, píše zpravodajský server Ananova.

Článek

Poškozený Walter Schmidt říká: "Má teď tvar do trojúhelníku, protože jeden z implantátů se sesunul. Konec penisu je teď tlustý a špičatý. Pokaždé, když si nandávám kondom, spadne."

Mladý Mnichovan se pro operaci rozhodl vloni na podzim. Nechal si tehdy do svého pohlavního údu dát tři osmicentimetrové implantáty, které jej měly prodloužit. Do rány po operaci se ovšem dostala infekce. Schmidt se do nemocnice musel vrátit na dvoutýdenní léčbu a šest týdnů byl v pracovní neschopnosti. Doteď ho operovaný penis velice bolí a při chůzi kulhá.

Protože je jeho penis o dva centimetry kratší, žádá navrácení peněz za operaci, která jej měla prodloužit. "Mámě stále dlužím 5 800 eur z těch sedmi a půl tisíc, které mi půjčila. Chci, aby mi byly peníze navráceny, abych jí je mohl splatit."

Reklama

Výběr článků

Načítám