Hlavní obsah

ANKETA: Více než polovina čtenářek Novinek byla nevěrná

Novinky, op, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncem roku 2006 jsme se prostřednictvím ankety ptali čtenářek, zda se někdy dopustily nevěry. Průzkumu se zúčastnilo téměř 5000 žen. Výsledky jsou překvapivé, 70,6% žen uvádí, že alespoň jednou za život nevěrné byly a 36% z celkového počtu respondentek podvádí své partnery pravidelně.

Článek

Naše anketa byla reakcí na článek, v němž se uvádí, že ženy jsou nevěrnější více než muži. O těch se sice říká, že mají podvádění v genech, ale podle výzkumu firmy Durex jsou prostě jen více otevřenější a o své nevěře častěji mluví. Ženy si intimní zkušenosti mimo manželské lože nechávají spíše pro sebe.

Kliknutím obrázek zvětšíte.

Z 4678 čtenářek se nevěry dopustilo 70,6 % a jen 20 % z celkového počtu si je jistých, že podvádět svého přítele či manžela nikdy nebude.

Na otázku: "Co je to vlastně nevěra?", může mít každý jinou odpověď. Jednou jde jen o polibek, jindy o pohlavní styk se vším všudy. Z tohoto důvodu byla v anketě zařazena odpověď: Ano, ale k samotnému sexu nedošlo.

Anketa
Byla jste někdy nevěrná?
Ano, poměrně často                                      36.85%
Několikrát se mi to stalo                               15.24%
Jen jednou nebo dvakrát                                9.58%
Ano, ale k samotnému sexu nedošlo          8.98%
Zatím ne, ale kdo ví                                         9.66%
Nikdy a nemyslím si, že někdy budu          19.69%

Reklama

Související témata:

Související články

Za posedlost sexem můžou geny

Proč někdo musí souložit pětkrát denně a jinému to stačí jednou za měsíc? Podle izraelských odborníků za to mohou geny, nikoli nekontrolovatelné nutkání....

Proč jsme nevěrné?

Podle již mnohokrát citovaného výzkumu sexuologů Weisse a Zvěřiny zaměřeného na sexuální chování českého národa bylo alespoň jednou během manželství nevěrných...

Ženy se dopouštějí nevěry častěji

Zatímco k nevěře se hlásí kolem čtyřiceti procent dotázaných žen, mezi opačným pohlavím se najde jen třicet čtyři procent těch, kteří si užívají zálety. Uvádí...

Výběr článků

Načítám