Hlavní obsah

Pro Australany je ve vztahu nejdůležitější kvalitní sex

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Z nejnovějšího průzkumu v dospělé populaci Australanů vyplynulo, že v partnerství mají přednost ti, kteří dokáží dát jasně najevo, že milují sex, umějí si ho užít a chtějí ho stále. Pokud je s nimi navíc legrace a dokáží vyjevit zájem o druhého, mají vyhráno.

Článek

Tamní lidé moc na krásu a peníze svého protějšku nesázejí. V zemi, kde je nejvíce ceněn sex a smích, jen stěží obstojí impotentní či frigidní suchaři s tučným kontem. Široký úsměv, zájem a hříšný pohled dokáže zaujmout většinu lidí ve věku mezi osmnácti a devětapadesáti roky.

V desítce vlastností hodnotila naprostá většina dotázaných nejvíce schopnost užít si sex, na druhém místě stanula schopnost umět druhého rozesmát, zatímco třetí příčku obsadil zájem a péče o partnera.

Jenže pozor! Austrálie je podle profesora Jaka Najmana z University of Queensland zemí sobců. Místní totiž chtějí být především zbožňováni. Nezajímá je tedy někdo, koho sami milují, ale vyberou si častěji toho, kdo miluje je samotné a je jimi posedlý.

"Při výběru partnera volíme toho, kdo se o nás stará a jeví o nás zájem, bez ohledu na to, jestli my jevíme zájem o něj. Potřebujeme zřejmě cítit, že nás někdo skutečně zbožňuje. Druhým překvapením je také zjištění, že ženy i muži tady kladou poměrně malý důraz na zevnějšek svého partnera," podivoval se nad výsledky studie profesor Najman.

Reklama

Související témata:

Související články

Čtvrtina Rusů mívá sex za volantem

Rusové jsou nejhoršími řidiči Evropy, pětadvacet procent z dotázaných dokonce přiznalo, že už si během řízení užívali sex. Z nového průzkumu KRC Research...

V sexu jsou Češky stříbrné

Obecně platí, že intimní styk vytlačují ze všednodenního života jiné povinnosti. Na jeho snížené frekvenci se zejména projevuje stres a nároky, jež na lidi...

Nejlepší sex zažívají ženy na Jamajce

Turistickým hitem Evropanek a Američanek středního věku se stala Jamajka. Více než za exotickou kulturou a úchvatnou přírodou sem tyto ženy jezdí ochutnávat...

Výběr článků

Načítám