Hlavní obsah

Změňte vůni svého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vymýšlíte jaký dárek koupit svému milému, nebo vám jen nevoní jeho poslední značka parfému a netušíte, za kterou ji vyměnit, zkuste se inspirovat naším článkem. Každá z těchto vůní má osobitou "tvář" a nemůže se stát, že byste pro svého "miláčka" nebo "chlapa" nevybrala to pravé.

Článek

Namíchat parfém je, jako složit hudební dílo. Každý opravdu kvalitní parfém se skládá z 30 až 50 vonných látek. Výrobci vždy hlavní složky prozradí, což je dobré pro rychlejší výběr typu vůně, ale tajemství několika příměsí samozřejmě zůstane utajeno.

Výběr správné vůně ovlivňuje nejen naše nálada a pocity, ale také roční období. Proto je načase vybrat si nový parfém na jaro.

 Adidas -  Nejpoužívanější vůně mezi mladými muži sjednotila obaly a nyní je najdete v černé barvě s různobarevným pruhem typickým pro každou řadu.

Blue Challenge (modrá barva) - čistá, sportovní vůně, která zachycuje svěžest otevřeného moře. Victory League (žlutá barva) - elegantně svěží a orientálně smyslná dřevitá vůně. Team Force (červená barva) - Pod jejím srdcem se skrývá smyslnost bohatých dřevitých vůní a dráždivého pižma, které evokují pocit pokožky prohřáté sluncem. Dynamic Pulse (šedá barva) - Jejím základem je rafinovaný koktejl namíchaný z dřevitých esencí, které se mísí s exotickou tonkou a tabákem. Ice Dive (světle modrá barva). Ledově chladivá vůně se bude líbit všem aktivním mužům, kteří rádi sportují a naplno si užívají celý den.

Tom Tailor, New Experience Man - Svěží kombinace mořských tónů, anýzu a ambry. Vůně se otevírá výtryskem aromatické síly pepře a šalvěje. Vůně New Experience Man je určena pro muže, kteří jsou aktivní, nezávislí a naplno si užívají života.

Pierre Cardin, Relevation - Elegantní a výrazná vůně pro moderního muže 21. století. Jiskřivé nóty hvězdicovitého anýzu a divoké máty udávají tón tomuto novému vyjádření rafinované mužnosti.Muž této vůně uvolněný a spokojený sám se sebou.

David Beckham, Instinct - Z této vůně vane svěžest díky italskému bergamotu, směs pomeranče a mandarinky, anýz, jamajský pepř a bílá ambra. Hodí se k muži, který rázný a moderní.

Carolina Herrera, 212 MEN - pánská vůně pro gentlemana s převládající vůní zeleného citrónu, květů divokého oranžovníku, santalového dřeva a gajagu.

Giorgio Armani, Emporio City Glam He -  Dřevitě svěží vůně s kouzlem města. Podmanivé kouzlo povzbuzující dřevité vůně, s dechem beroucí svěžestí ledově vychlazeného likéru.  Sofistikovaná, sexy mužná, vibrující-euforická

Reklama

Související témata:

Související články

Vůně dokáží potěšit i zlepšit náladu

Vůně působí bezprostředně na psychickou rovnováhu. Příjemná vůně dokáže velmi rychle zlepšit náladu, ale naopak, pronikavá, velmi intenzivní vůně zneklidňuje...

Každá žena ráda voní

Je sice pravda, že při nákupu voňavého dárku lze sáhnout vedle, stále jde ale o věc, která se při troše zkušenosti nevybírá zase tak těžce. A rovněž přijímána...

Výběr článků

Načítám